Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
TRUFR34K
New Member
New Member


Joined: Dec 15, 2005
Posts: 7

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 12:56 am Reply with quote

All...I have posted this in 2 other forums and have received no response...so I thought I would try here. I am running PHPNuke 7.8 bbtonuke 2.0.20 and I am not longer able to Delete/Move/Lock or Split Posts.

I only noticed this after I installed the Attachment Mod. I can show you what I changed in the modules/forums/modcp.php if needed!!

Maybe just point me in the right direction...anything...anything at all!!!

Thank you for your time!!
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 5:11 am Reply with quote

looks like a conflict...
But is the attachment mod realy needed?
if so you have to look for funtions that are used twice now...
simple explained,the use of the one disables the other....
and i asume edits were done properly... Smile
 
View user's profile Send private message
TRUFR34K
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:37 am Reply with quote

I would say yes it is needed because we upload a lot of files and that's the only way I know how...other than giving them FTP access!

So you are saying that I have to look at what I edited and see if something new I put in is disabling the function?

I can only hope that I edited everything properly! I went through and checked everything and everything is in order.

Thanks for your help!
 
hitwalker
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:57 am Reply with quote

i never played around with the attachment mod,but after you installed it the Delete/Move/Lock or Split dont work anymore its fair to say that the one disables the other.
maybe you wanna use the mod but i do remember modules that do the same,and they dont have to be integrated into the forum.
 
gregexp
The Mouse Is Extension Of Arm


Joined: Feb 21, 2006
Posts: 1497
Location: In front of a screen....HELP! lol

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 10:44 am Reply with quote

id like to see what u edited...show us the full file u have AFTER the edits..then show us the edits u made...Then give us as much info on ur version/type of nuke u have and ill be happy to look at it and give my opinion

_________________
For those who stand shall NEVER fall and those who fall shall RISE once more!! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
TRUFR34K
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 9:57 pm Reply with quote

I will still send you the info if you want but I think I might be ditching this program. I have been finding out new problems as I go along. Now...any new forum that I add, only my moderators can add attachments. My regular users can even see the upload function.

If you wouldn't mind taking a look at everything that I did and maybe see where I'm going wrong that would be great. I will be more than happy to give you whatever you want!!

Again...thanks for your time!
 
gregexp
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 12:45 am Reply with quote

no problem..send away
 
TRUFR34K
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 11:19 am Reply with quote

darklord wrote:
no problem..send away


I sent you a PM!!

Thanks for your help!
 
forgotz
New Member
New Member


Joined: Jun 15, 2005
Posts: 9
Location: United States

PostPosted: Thu Nov 29, 2007 2:55 am Reply with quote

Hi, same exact issue here. Please post any fix(es) you may have. Thanks!

-Kevin

_________________
As we let our light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. - Nelson Mandella 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number
TRUFR34K
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 9:58 pm Reply with quote

forgotz wrote:
Hi, same exact issue here. Please post any fix(es) you may have. Thanks!

-Kevin


Forgotz, I would love to help you out but since this was posted so long ago, I can't remember exactly what I did to fix the problem. I did finally get the problem fixed and if I remember correctly, it was just some form of typing/cut & paste error. The only thing I can suggest is to check, double check and triple check to make sure you made all the right changes.

Sorry I can't be of more help!
 
forgotz
PostPosted: Thu Nov 29, 2007 10:06 pm Reply with quote

Hi, thanks for the reply! Yeah, I'll proceed to triple check (my god). In the meantime, anyone interested - 30 bucks via PayPal. More than likely, I will fix the issue. Just the time involved, it is worth it to me. Computer work is only a part of my lifestyle.

-Kevin
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©