Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
dirtbag
Regular
Regular


Joined: Nov 09, 2003
Posts: 73

PostPosted: Sat May 20, 2006 1:05 am Reply with quote

also i got another issue that i noticed... and this is the last one i can see. is if i go to my FORUMS it does not list the GUESTS it always shows as 0... the hidden works as i seen it register a number...

In total there are 25 users online :: 25 Registered, 0 Hidden and 0 Guests

and if i goto to the FORUM ADMIN it shows all the GUEST MEMBERS there...

i installed the rn76_core_pl32.sql into my database then compared side by side with MYSQL FRONT because i had to imported database tables over as they were large...

i there was a couple of differences but i made the changes and they are identical... so i am lost on what to do... i actually went throug the entire DB and compared the Default .SQL tables to mine and made sure they were were exact.. there was a couple of difference... i guess part of updating and importing my data by all is the same now.. to the dot

here is the forum so you can see it reads 0
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Sun May 21, 2006 6:36 pm Reply with quote

I am testing this out right now. I think that I am seeing the same as you, but want to be sure.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
dirtbag
PostPosted: Sun May 21, 2006 8:17 pm Reply with quote

okay let me know.. i am not the only crazy one!
 
fkelly
Former Moderator in Good Standing


Joined: Aug 30, 2005
Posts: 3312
Location: near Albany NY

PostPosted: Sun May 21, 2006 8:49 pm Reply with quote

Check your cookie settings in Forums. Go into Forum administration, configuration and look at the cookie domain. If it's set to mysite.com just blank it out. Alternatively you can try setting it to Only registered users can see links on this board! Get registered or login! No guarantees but it's worth a try.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
montego
PostPosted: Sun May 21, 2006 9:31 pm Reply with quote

Actually, I found that it works. The following statement at the very bottom of the phpBB footer was the "hint":

Quote:
This data is based on users active over the past five minutes


I have a feeling it is based on the sessions table in combination with cookies and the more active site you have the more accurate it will be.
 
acsam
New Member
New Member


Joined: Dec 12, 2006
Posts: 1

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 1:18 am Reply with quote

Hi,

Perhaps this url will help:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©