Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
akky
Regular
Regular


Joined: Feb 18, 2006
Posts: 87

PostPosted: Mon May 08, 2006 9:57 am Reply with quote

They've gone.....

All the links for the smilies seem to be knackered, all I'm getting are the standard red x and the name of what the icon should be.

Is there a specific area that references the smilies, ie in a config file or something.

The only thing I have changed recently on my forum is to add the Nuke Arcade, which involved editing a few files. However I don't think any changes involved any smiley details.

thx

akky
 
View user's profile Send private message
akky
PostPosted: Mon May 08, 2006 12:18 pm Reply with quote

btw, I tried replacing the whole forums folder and for some reason, it still don't work.

It seems as though the emoticonsfolder is referenced somwhere else.

I have also gone into smilies admin within forum admin and am able to all the icons on that screen. It appears as though a file is corrupt somewhere and cannot find the smilies.

I've even switched back to the default theme for Evo, and it still faulty, so it seems to be a config issues, and i'm still confused.

akky
 
Rumbaar
Regular
Regular


Joined: Apr 16, 2004
Posts: 78
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Mon May 08, 2006 6:53 pm Reply with quote

Do you have a link to your site/forum so we can take a look.

Are you sure the icons are still phsyically there?

Also check your 'forum'.cfg file in your theme or forum folder, this contains paths to smilies.

_________________
Victim's aren't we all! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
akky
PostPosted: Tue May 09, 2006 1:01 am Reply with quote

sorry, should have included
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

you will need to use

test
with pw
test1

If I look at the smilies in the forum admin section, it allows me to see all of them, so they are there and readable, it seems as though a script is referring to them in the wrong place.

Is anyone aware of the files that would refer to them, so I can check

thx


akky
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©