Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> WYSIWYG - Raven's RavenNuke(tm) v2.x Distro
Author Message
WaileR
New Member
New Member


Joined: Mar 10, 2006
Posts: 10

PostPosted: Mon Mar 27, 2006 1:11 pm Reply with quote

I'm using RavenNuke 7.6 v2 with FCK editor.

It works perfectly with mozilla firefox, but people using IE get an error in the textarea. It says it cout not display this page.

Any ideas?

Thx
 
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Mon Mar 27, 2006 8:44 pm Reply with quote

We tested it both on Firefox and Internet Exploder without any problems. Do you have other Jabas cript running that might be conflicting? PM a link so I can take a look...

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
WaileR
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 4:01 pm Reply with quote

Hi,

Here's the link,
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

thx for ur answer.
 
kguske
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 8:27 pm Reply with quote

Tried to register, but haven't received activation email necessary to submit news...
 
guidyy
Worker
Worker


Joined: Nov 22, 2004
Posts: 208
Location: Italy

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 10:40 pm Reply with quote

i had the same problem.
i solved it changing the toolbar "nuke_user" to "default" in all admin areas, and to "basic" for the normal users.
Guido
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
WaileR
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 12:55 am Reply with quote

Ooops, ok now it open to everybody. also resent activation mail.
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Wed Mar 29, 2006 5:56 am Reply with quote

Do you see this when logged in as an admin also?
 
View user's profile Send private message Send e-mail
WaileR
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 6:29 am Reply with quote

Yes, I got the same error while logged as admin.

Thx
 
WaileR
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 6:34 am Reply with quote

The website is running on a VPS machine using Windows 2003 Enterprise Server and IIS , not apache , maybe this is the problem... I will try it on another server using apache an cpanel to see wether works there or not.
 
WaileR
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 1:23 pm Reply with quote

I've just transferred al files of my site and databes to the old server that was using cpanel with apache server and works perfectly. Do I need Java SDK on my server to use fckeditor? I think it's not installed on the new server where it doesn't work.

Thx
 
kguske
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 2:21 pm Reply with quote

You should not need Java SDK. I'm not aware of anything special you need to do to make it work on Windows, but there may be...
 
technocrat
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Jul 07, 2005
Posts: 511

PostPosted: Thu Mar 30, 2006 6:09 pm Reply with quote

It has something to do with your path. If you look really close when the page is loading you can see the problem. A few times it has Only registered users can see links on this board! Get registered or login! other times it Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
includes/FCKEditor/whatever

So something isnt right in your setup.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! / Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message
WaileR
PostPosted: Fri Mar 31, 2006 7:16 am Reply with quote

I didn't realize that! but I don't understand , if it's a path problem , why is working on another server the same files, well,I will look for that,

Thx to all !!!
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Fri Mar 31, 2006 7:21 am Reply with quote

This is specific to the windows platform and/or being uses in a subdirectory or subdomain. Unfortunately, different setups produce different results.

The fix has been addressed. See these threads:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
WaileR
PostPosted: Sun Apr 02, 2006 6:54 am Reply with quote

Wow! now it's working! I've change that line of code as it was said in that threads.

Thk u all! I would have never found the solution myself!
Wave
 
montego
PostPosted: Sun Apr 02, 2006 7:45 am Reply with quote

RavensScripts
 
carlainz
Hangin' Around


Joined: Mar 29, 2006
Posts: 26

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 4:05 am Reply with quote

thanks
 
View user's profile Send private message
probador
New Member
New Member


Joined: Apr 20, 2006
Posts: 24

PostPosted: Tue Apr 25, 2006 11:08 am Reply with quote

Thanks !! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 
View user's profile Send private message
kguske
PostPosted: Tue Apr 25, 2006 8:35 pm Reply with quote

Thanks, montego!
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> WYSIWYG - Raven's RavenNuke(tm) v2.x Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©