Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
Unit1
Worker
Worker


Joined: Oct 26, 2004
Posts: 134
Location: Boston

PostPosted: Fri Mar 17, 2006 8:12 am Reply with quote

Hello

I have set up RavenNuke76 v2.x Distro on a sub domain as a test site the install went fine but every time I am in the admin section and hit any of the buttons to set up the rest of the site I get banned

I have unbanned myself over and over again and go back into the site and log back in as admin the admin section shows up with no problem but as soon as I hit any button in the admin section I get banned again? This is what it says

You have been blocked from entering this site.

You have attempted to improperly access the admin area of this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be reported to local or federal law enforcement.

In the set up I did make a admin and a user with the sane info any thoughts on why this is doing this and how to stop getting banned so i can set the rest of the test site up

Thanks for your time

Test site url Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

General server information:
Operating system Linux
Kernel version 2.4.21-15.0.3.ELsmp
Machine Type i686
Apache version 1.3.34 (Unix)
PERL version 5.8.4
PHP version 4.4.1
MySQL version 4.0.22-standard
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Fri Mar 17, 2006 8:47 am Reply with quote

When you did the setup.php step, what did the setup tool report as your URL? Was it Only registered users can see links on this board! Get registered or login! or something else? If you are like me, you probably just blew through that setup rather quickly without looking at it. Also, does it ban you upon your FIRST attempt to access any of the admin tools right after you finish the setup.php step? OR, does it ban you after you have run through all the configuration of NukeSentinel?

Unfortunately, I have to leave for work, so won't be back until tonight to the forums. Hopefully someone else will jump in here before that and help you get past this...

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Unit1
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 9:43 am Reply with quote

Thanks for the fast reply

The url in the setup was the same but it dont seem to take in the setup I just droped the data base and redid the install and when i ran the INSTALLATION/setup.php and hit update it took me to another site Only registered users can see links on this board! Get registered or login! I am going to delete every thing and try this again.
 
Unit1
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 11:41 am Reply with quote

I just deleted every thing and uploaded every thing again and when i do the setup php it brings me to that site again I will try to do it in IE not firefox to see what happens

Ok I tryed IE and i get a blank page this is the url that it brings me too Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Fri Mar 17, 2006 12:42 pm Reply with quote

Seen this before - Something is not defining $_SERVER['PHP_SELF'] correctly on your server. You'd have to ask your host about it

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Unit1
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 1:28 pm Reply with quote

Ok I found a way around this problem of getting banned and setting up the site
I did the install but skipped installing the NukeSentinel tables then I moved the install folder out of the directory went to the site did the config in both the nuke and forums I did change the cookie in the forum to phpbb2mysql2 put back the install folder ran the NukeSentinel tables then did the scan for new admins looks like it works now.
 
FireATST
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Jun 12, 2004
Posts: 637
Location: Ohio

PostPosted: Fri Mar 17, 2006 8:33 pm Reply with quote

:clap: excellent...glad it is working for you!
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©