Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro
Author Message
Stang5_0
Hangin' Around


Joined: Oct 17, 2002
Posts: 49
Location: Phoenix, AZ

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 8:07 pm Reply with quote

Hi all. I know in searching for other things over the past few weeks I saw a post about this but can't remember where.
At any rate, using the fsibice theme, I have question marks where there should be ' marks.
The post I saw was related to the question marks showing up in the admin block which I wasn't too worried about.
But if you goto stangsgarage.com you'll see what I'm talking about.
Any help would be appreciated.

As always, thanks!
Stang
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger ICQ Number
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 8:11 pm Reply with quote

It means that your server is using a different character set than what phpNuke is using
Check what you are using on the server and make sure your language/lang-*.php file has the same in the _CHARSET definition
UTF-8 or ISO-8859-1 usually

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Stang5_0
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 9:04 pm Reply with quote

Is there an easy way to tell?
Thanks for the quick reply...

Stang
 
evaders99
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 10:30 pm Reply with quote

Possibly need to use phpinfo()
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:17 am Reply with quote

Stang5_0, did you get this working? If so, please post your solution back here in case someone else has the same problem. Thanks.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Stang5_0
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 10:46 am Reply with quote

Not yet....
Still have them in the admin block and here and there in the site.
So no real fix yet....
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©