Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Installation Help
Author Message
HurstOlds
New Member
New Member


Joined: Apr 22, 2004
Posts: 20

PostPosted: Wed Jan 11, 2006 8:01 am Reply with quote

Hello everyone, I was hoping that I could get some help from you guys about my problem with NSN Theme System.

OK, I wanted to install the NSN Theme System on my website.
My version of PHPNuke is 7.5 according to my nuke_config table entry

First off, I tried to install NSN_Theme_System_75-77_110.tar.gz but had tons of problems. I realized that I needed the security patch. NSN download link said 2.9 Patch. I guess the latest patch is 3.1 cause that's all I could find.

So now I'm running 7.5 Patched 3.1

OK, after running the patch I had no problems installing NSN Theme System (I uninstalled it before patching, completely).
I am able to add themes and everything else to the system, however when I try to download one, the security passcode doesn't show up.

Facts:
I already checked out all these options... Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
And others....

Quote:
gd
GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled


Now, sometime in the past I believe I disabled the security code for new users and downloads but can't remember how. I have the Your_Account module and it is set to All Visitors. Am I supposed to have access to some sort of Your_Account settings within the admin panel?

In this link, someone posts (chatserv) to mod your admin.php to be able to use png images. Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
I'm not sure if this post is relevant, because I can't find 'function gfx' in my admin.php file.

So I'm either trying to disable the passcodes in NSN Theme System or fix the issue on my site. I'm guessing that one of the updates that I've done over the past couple years has broken the security image thing, or just that it never worked all along and I couldn't tell since I disabled them.

As for how I disabled them, I can't remember for the life of me. I'll continue to try and search for old school methods for disabling it, to try and track down what I did. Anyone have any suggestions?

I really suck at websites, that's why I'm using PHPNuke - it's all in one! Thanks guys for any advice.


Last edited by HurstOlds on Wed Jan 11, 2006 8:24 am; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message
HurstOlds
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 8:19 am Reply with quote

OK, realized that Your_Account settings are within the 'Edit Users-> Users configurations" icon on my admin page.

Also, WTF am I thinking....I used to have security codes when I logged in as admin. Now those aren't working too.

So something here is what I just added in the past couple days, that may be the culprit:
Nuke Patch 3.1 (my guess is this broke it)
NSN Theme System
MReviews (want to remove, will not be using)
mTutorials
TotalViewer (want to remove, will not be using)

Now I know I invaded the first law of updating - I should have only updated one thing at a time. Oh boy....

Now that I logged out as an admin, I can't get back in since the security codes aren't displaying!!! Help!
 
HurstOlds
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 8:40 am Reply with quote

Here's a recent post that seems similar to mine: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Here's the particular post I'm referencing
Quote:
dear raven you are abloutely right, l have had to tell you the problem l have met.
first of all if you have had a problem in your complated site which doesnt sho any problem and than starts showing problems after you install something or add something into your site, firstly you have to look the last changes on your site, becouse there would be some comples scritps and java codes which cant work properly together.
thats how l solved my problem.
l have looked the last changes on my site, l have added a java code into index.php file and after l remove this script. code started being shown.
l am very pleased to get help from you (Montego+raven).
you are best in this job.
thankssssss


I don't understand what he did above to fix his problem. Can someone expand on his explaination? He had 7.6 with Patched 3.1
I have 7.5 with Patched 3.1
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©