Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro
Author Message
FireATST
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Jun 12, 2004
Posts: 637
Location: Ohio

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 3:58 pm Reply with quote

I have installed the new 7.6 package, and I have notice one thing. I have a couple of custom themes upload and the Deep blue one. Which ever theme I have picked in my user info to use, everything works great except the "your account" link which goes to the correct place, but the theme used is whatever is set to the default one in the administration page. If I use the Christmas theme and the default theme is Deep Blue, then when I am in the Christmas theme when I hit "your account" the background theme is the Deep Blue and not Christmas. If I reverse it, it still shows the one chosen for default. Hope this makes sense.....lol Any idea what the problem could be? All the other links show the correct theme background except this one so far. Thanks!
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
FireATST
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 4:26 pm Reply with quote

I missed a post here in searching and have found the answer. My bad...lol... You might want to look at changing the mainfile.php as per this post in your next upgrade.....Smile...... Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 4:27 pm Reply with quote

well another member had this not long ago and he got confused with his choice of theme as member...how is that set?
 
View user's profile Send private message
FireATST
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 6:00 pm Reply with quote

Do you mean how do you choose which theme you use as an individual member Hitwalker? I am tired this evening and things just aren't clicking together.....lol If that is the question, it is under your account and click on themes and choose one. The default one is set in the preferences in the admin page by the admin.
 
hitwalker
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 6:03 pm Reply with quote

yes..well never continue when your tired... Smile
anyway,i mean that you shouldnt get confused with the 2 settings,meaning the admin config,and and as member that you can set in members preferences...
 
CodyG
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Jan 02, 2003
Posts: 712
Location: Vancouver Island

PostPosted: Thu Jan 26, 2006 8:07 am Reply with quote

Thanks for the link to the post. Raven, you may want to have a look at this in mainfile, if not already corrected.

Normally I only install one theme on any site. I love the idea, but the work involved in keeping up with more than one theme is too much.

However, on one of my RavenNuke sites I decided to have a couple of themes and ran into the same problem as above.

No matter what theme I had set as a user, everytime I went into the YourAccount module the default site theme would pop up. And when I left the YourAccount module the user theme would come back again.

I changed the function GetTheme in mainfile and everything works just fine now. Thanks Chatserv!

_________________
"We want to see if life is ubiquitous." D.Goldin 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Thu Jan 26, 2006 11:36 am Reply with quote

Is this not corrected in v2.02.00 ?
 
View user's profile Send private message
FireATST
PostPosted: Thu Jan 26, 2006 4:23 pm Reply with quote

I don't believe so Raven. I had to make the changes in it if I remember correctly.
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:24 am Reply with quote

In looking at the code posted by Chat here Only registered users can see links on this board! Get registered or login! I am concerned that there are two different versions. One for GT and one for not. We need to have one version that will work for both.

Raven, before I check our repository, have you already taken a look at this? If not, I can add this to our Bug Tracker to follow-up on.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Raven
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 8:30 am Reply with quote

This has been fixed (today) in RavenNuke76 v2.02.02 CVS w/o checking the module name. That should not need to be done - it's too restrictive. These should be universal modules/code.
 
FireATST
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 12:48 pm Reply with quote

:clap: Wave
 
montego
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 5:58 pm Reply with quote

worship
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v1.x Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©