Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
phpnewbie
New Member
New Member


Joined: Sep 02, 2005
Posts: 19

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 3:53 am Reply with quote

Hi...

I recently inherited a website using PHP-Nuke 7.3 with latest chatserve patch. Its using the GT-NextGen successfuly. It has also got integrated the 2.017 phpbb forums, HOWEVER...

The forums work for me whilst logged in as admin through the admin login page.

BUT, in the forums if you click 'register / login' and then 'new user registration'. It tries to go to the page -

"...modules.php?name=Your%20Account&op=new_user"

But tells me "Sorry, such file doesn't exist...". I have checked that all modules are active and even replaced the your account module with the original files supplied with the 7.3 download but still no luck.

Any ideas?

Thanks in advance
 
View user's profile Send private message
rafamp
Regular
Regular


Joined: Oct 15, 2005
Posts: 92
Location: Brazil

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 10:03 am Reply with quote

the correct is Your_Account Wink

replace in the register link
 
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©