Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
jumbles
New Member
New Member


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 4

PostPosted: Tue Sep 20, 2005 5:06 am Reply with quote

I have a problem when linking to a story on my site. whether it be to add a comment, read more, or trying to browse old news. You can read the news on main page but when trying to access any news for example - modules.php? name=News&file=article&sid=59. I just get time out errors. I am currently running 7.4 patched with spaw.

Any help appreciated
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Tue Sep 20, 2005 7:13 am Reply with quote

any url ?
 
View user's profile Send private message
jumbles
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 7:21 am Reply with quote

hitwalker wrote:
any url ?
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - don't know if it makes any difference but I'm also using sentinel 2.4. I have only just noticed this problem so I don't know at what point it stopped working. This is the order of my install

installed nuke 7.4, installed 3.1 patches, installed sentinel, installed spaw
 
hitwalker
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 7:40 am Reply with quote

well unless someone responds earlier ....
this happend to another member a few days ago...
exactly the same...clicking the link ends up dead.
try to search the forum related to news links....
the way to solve it was included but i cant remember....
 
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Tue Sep 20, 2005 8:53 am Reply with quote

Your site is in an infinite loop. Are you using .htaccess with a rewrite rule for index.html or index.php? If you are using Force NukeURL in NukeSentinel, turn it off.
 
View user's profile Send private message
jumbles
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 10:33 am Reply with quote

I have no .htaccess file in my main nuke directory (could it be somewhere else ?) The ForceNukeURL is turned off.

Anymore recommendations appreciated
 
jumbles
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 2:01 pm Reply with quote

Problem solved. Was a spaw problem as expertly found out by hitwalker, many thanks to him.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©