Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
link
Regular
Regular


Joined: Dec 24, 2004
Posts: 56

PostPosted: Tue Aug 16, 2005 2:35 pm Reply with quote

The jump to Menu at the bottom of the forum page gives me the error..


Quote:
"Sorry, that module file was not found."



Does anyone know how to fix this???

I have no clue.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Susann
Moderator


Joined: Dec 19, 2004
Posts: 3191
Location: Germany:Moderator German NukeSentinel Support

PostPosted: Tue Aug 16, 2005 2:53 pm Reply with quote

If you mean the forums jumpbox than try to change the method ="get" to method="post" its in the modules/forums/template/jumpbox.tpl

Possible that you have method"post" than try method="get"


This works with 6.5 maybe also with your version.
 
View user's profile Send private message
link
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 4:00 pm Reply with quote

Thank You, but that did not fix the error. I tried it both ways.

I even took the jumpbox.tppl file from another php-nuke site i have.. (it works on that site) and replaced the non working version with the working.

Same error?

Any other thoughts?

I would really like to get this fixed..

If you dont know.. maybe point me in the right direction...


Thanks Question
 
Susann
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 4:46 pm Reply with quote

No, I have no idea what menu because at the bottom is the jumpbox to select a forum.This was the fix.
 
chatserv
Member Emeritus


Joined: May 02, 2003
Posts: 1389
Location: Puerto Rico

PostPosted: Wed Aug 17, 2005 9:25 am Reply with quote

Changing get to post works for most, the main thing to watch out for is making sure you are editing the correct jumpbox.tpl, previously the forum would use modules/Forums/templates/some_template/jumpbox.tpl but lately it uses themes/Your_Theme/forums/jumpbox.tpl so double check to make sure you are editing the correct file, if that checks ok then you can try this other method on the same file:

Find:
Code:
<td nowrap="nowrap"><span class="gensmall">{L_JUMP_TO}: {S_JUMPBOX_SELECT} <input type="submit" value="{L_GO}" class="liteoption" /></span></td>

change to:
Code:
<td nowrap="nowrap"><input type="hidden" name="name" value="Forums"><input type="hidden" name="file" value="viewforum"><span class="gensmall">{L_JUMP_TO}: {S_JUMPBOX_SELECT} <input type="submit" value="{L_GO}" class="liteoption" /></span></td>
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Susann
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 6:52 am Reply with quote

Normally the jumpbox problem is easy to fix see above.

If someone get problems (possible after upgrade) with the jumpbox and/or the other function display posts from previous All Posts 1 Day - 1 Year check this function with another forums theme, because it´s possible that your forum theme can´t handle this.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©