Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Bug Fixes
Author Message
DrummerDudeStu
Regular
Regular


Joined: Nov 21, 2003
Posts: 70
Location: London UK

PostPosted: Tue Dec 02, 2003 1:32 pm Reply with quote

Ok...


Im Having BIG PROBLEMS!


When You Often Post a Message On My Forums You Get This Message


Code:
Failed sending email :: PHP :: 


DEBUG MODE

Line : 277
File : /usr/local/www/stuswebsite.com/public_html/includes/emailer.php



Also In Forums Permissions I Am Only a User But I Still Have The Privledges..

But When I Go To Set Me As Mod I Get This Message

Code:
Couldn't update private forum permissions


DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2

INSERT INTO nuke_bbauth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (1, , 1)

Line : 425
File : /usr/local/www/stuswebsite.com/public_html/modules/Forums/admin/admin_ug_auth.php



Please Help Me!!!!!!!!!!
Cant Stand It And All My Members Are Confused!!

I also Have That Problem Of The Default Blank.gif Avatar Not Showing but showing as a Nice BIG RED X! But Fixed That Now Due To Ravens Lovely Fix Smile Well Pllayed!

There My Main Problems Which Are Confusing The Hell Outta Me And I Have Been Asking For Help All Over The Place And Cant Find Nottin!!!

Nuke version : 6.9 with phpbb2.0.6

Thx For Any Help!!!!!!!!!
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Tue Dec 02, 2003 9:28 pm Reply with quote

For the nuke_bbauth_access error, please search my forums for 'nuke_bbauth_access' (all words) and see if those suggestions correct the problem. As to the other, this is/was a well known problem in 6.9 for some people. Try replacing the emailer.php file with the emailer.php file from a previous release. I have heard that 6.7 or 6.8 worked.
 
View user's profile Send private message
Mythryndyr
New Member
New Member


Joined: Mar 06, 2005
Posts: 5
Location: AUSTRALIA

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:11 am Reply with quote

Raven,

On the subject of Debugging etc,

I Recently downloaded your latest ~Php-Nuke-7.6.2.9~ Pack,
From This Site,

And When Test Installing Some Modules Im Working On, I Noticed That Error Reporting/Debugging is Turned Off.
I need this to work of course So I Went Searching Everywhere for where to turn it back on as the dubugging bit in includes/constants.php made no difference when I turned that on, & the bit I thought was to turn error reporting on and off in the manifile is not there in the last few packs i've seen,

Yes My Server is all set up properly for it, tis just your new pack..
Any help as to how to turn it back on would be greatly appreciated,
But ATM all I get is blank white pages if somthing is not working

Other Than That, Good Work On The Pack!
& Thanks In Advance..
Peace


Last edited by Mythryndyr on Sun Mar 06, 2005 1:30 am; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message Send e-mail
Raven
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:18 am Reply with quote

The credit for the 2.9 pack, of course, goes solely to Chatserv. I simply packaged it for nuke 7.6 Wink

Chat will be around soon and maybe he has some thoughts on this.
 
Mythryndyr
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:47 am Reply with quote

Quote:

The credit for the 2.9 pack, of course, goes solely to Chatserv. I simply packaged it for nuke 7.6


Well Outta NSN and a few others that have it etc Yours was the only one that Wasn't a corupt zip,

But Yeah Kool, Would Be Much Apreciated If anyone Knows..
 
chatserv
Member Emeritus


Joined: May 02, 2003
Posts: 1389
Location: Puerto Rico

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 8:00 pm Reply with quote

All includes and require lines are silenced but the last version of the patch includes a ini_set line in mainfile.php to turn it on/off but since the lines are silenced anyway the ini_set has no effect over them, i'll correct that in 3.0, mainly i silenced the ones in there because one is to assume all files required will be uploaded by the end user.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mythryndyr
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 8:52 pm Reply with quote

Yeah I'm More Concernerd With Parse Errors Etc While I'm Doing My Modifictaions & Such To Make Things Easier, Will The "" ini_set "" make them show or still just a blank page?

EDIT//
BUT, I did a word serach and cannot find a single instance of "" ini_set "" in the manifile. is there a more recent version than 2 days ago?, thats when I downloaded it...

And don't get me wrong, I think its a very good idea to have it hidden, makes for much better security, But best option would be to make it easily turned on and off for ppl like me Mr. Green
Thanks.
 
Mythryndyr
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:16 pm Reply with quote

Quote:


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 277
File : /usr/local/www/stuswebsite.com/public_html/includes/emailer.php


Also As Far As The Problem DrummerDudeStu Was/Is Having, I Have Noticed That You Get Very Similar SMTP Error Messages In The Forums When Posting, IF you have deleted members of the site that were watching that topic OR if somone still on the site is watching it but thier email addy is invalid etc...

Might Have Nothing To Do With It, But Check Out Your Topics Watch DB table and remove any non existent user id rows, then if still the same do a mass email to check all email addresses on the site etc etc,,,
 
chatserv
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 10:41 pm Reply with quote

Mythryndyr wrote:
Yeah I'm More Concernerd With Parse Errors Etc While I'm Doing My Modifictaions & Such To Make Things Easier, Will The "" ini_set "" make them show or still just a blank page?

EDIT//
BUT, I did a word serach and cannot find a single instance of "" ini_set "" in the manifile. is there a more recent version than 2 days ago?, thats when I downloaded it...

And don't get me wrong, I think its a very good idea to have it hidden, makes for much better security, But best option would be to make it easily turned on and off for ppl like me Mr. Green
Thanks.
It's amost right after the file credits:
Code:
ini_set("display_errors","0");

You might have an earlier version of 2.9
 
Mythryndyr
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 10:48 pm Reply with quote

Must Have, Thanks I'll get it again.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Bug Fixes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©