Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks
Author Message
groovie1971
New Member
New Member


Joined: Jun 27, 2005
Posts: 4

PostPosted: Mon Jun 27, 2005 1:26 pm Reply with quote

Hello folks,


i hope someone can help me with this

I just installed nsn center blocks (NSN_Center_Blocks_71-77_220.tar.tar) and it works perfect but the only problem now is that when i click on the forums links i get an error: "Warning: mysql_query(): 6 is not a valid MySQL-Link resource in D:\www\Website\fwdphpnuke76\db\mysql.php on line 143
"
the other links working without problem it only happens when i click on a "forum" link....

what i tried sofar is : put back a backup (incl. all tables) and everything working okay again, then installed the "center block" again and run into the same problem again.

line 143 in mysql.php is:
Code:
$this->query_result = mysql_query($query, $this->db_connect_id);


Running:
phpnuke 7.6
patched3.0b

greets, JJ
 
View user's profile Send private message
BobMarion
Former Admin in Good Standing


Joined: Oct 30, 2002
Posts: 1037
Location: RedNeck Land (known as Kentucky)

PostPosted: Mon Jun 27, 2005 3:04 pm Reply with quote

I'm going to try and reproduce the error on my local and see if I can find what is going wrong.

_________________
Bob Marion
Codito Ergo Sum
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BobMarion
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 3:09 pm Reply with quote

As a secondary thought, do you happen to have NukeTreasury in one of your center block positions? I found that I had to keep it in the right side column to keep it from gumming up the forums.
 
groovie1971
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 3:16 pm Reply with quote

hi,

no i got no extra things installed except vwar ...everything worked till i installed the center block and i get the probs...the forum is showing up but allways get that error on every "forum" link i click. at the moment i'm installing a nother phpnuke 7.6 version without the vwar module to see if the error comes back...

thanks JJ
 
groovie1971
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 3:20 pm Reply with quote

Okay were getting closer...i traced the problem down to mainfile.php

i forgot that i installed patched++ also in order to get vwar module to work.

i replaced the mainfile.php with the on in patched30 and the error is gone...do i put the mainfile.php from patched++ back then i get that error again

now only searching thru main and hope to find that line whats causing that error
 
groovie1971
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 5:17 pm Reply with quote

dont understand it anymore worship lol

Causes the error:
Code:
$this->query_result = mysql_query($query, $this->db_connect_id);


Error gone:
Code:
$this->query_result = @mysql_query($query, $this->db_connect_id);


placing the "@" sign in front of it hides the error, everything works great, but okay the prob still stays...
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©