Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Nuke Tool Box (TM)
Author Message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Tue May 31, 2005 2:49 pm Reply with quote

Hi raven,

toolbox looks nicxe but as far as i can tell...the way its now everybody can view it...
How hard can it be following the simple steps as explained in "INSTALLATION"...?
Well suprise...it doesnt ask me for any login ...
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17086

PostPosted: Tue May 31, 2005 9:23 pm Reply with quote

It uses HTTP Authentication and has worked on every site I have installed it on. Can you use HTTP Authentication on your server?
 
View user's profile Send private message
hitwalker
PostPosted: Wed Jun 01, 2005 1:10 am Reply with quote

as i said also in private,all should work on my server but i dont get any login...
 
diabluntd
Hangin' Around


Joined: Mar 19, 2004
Posts: 31

PostPosted: Sat Jun 04, 2005 11:32 am Reply with quote

doesn't work for me either. i just get a white screen. not sure if i can use http auth on my server but i've never had a problem running anything before. i also tried setting http auth to FALSE in the config (just to see) and still just a white screen.

i'm not sure if we're missing something or if you need to expand the install instructions but it's not workin for me.
 
View user's profile Send private message
Raven
PostPosted: Sat Jun 04, 2005 12:13 pm Reply with quote

Are you using register_globals On ?
 
diabluntd
PostPosted: Sun Jun 05, 2005 8:59 am Reply with quote

Raven wrote:
Are you using register_globals On ?
easiest way to tell? sorry, it's not my box so i'm limited with my access. i tried phpinfo but didn't see anything. there's also no .htaccess turning them on or off.
 
Raven
PostPosted: Sun Jun 05, 2005 9:01 am Reply with quote

phpinfo tells you that. Look for register_globals in the setting section which is the first large section of the display.
 
diabluntd
PostPosted: Sun Jun 05, 2005 3:09 pm Reply with quote

Raven wrote:
phpinfo tells you that. Look for register_globals in the setting section which is the first large section of the display.
they're on.
 
Raven
PostPosted: Sun Jun 05, 2005 3:32 pm Reply with quote

Have you checked your Apache error_log to see if the error is being recorded?
 
Raven
PostPosted: Wed Jun 08, 2005 9:38 am Reply with quote

Hey guys, have you done what I've suggested here? You two are the only ones who I have heard of that are having problems. I'd like to figure this out. Thanks.
 
diabluntd
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 5:24 am Reply with quote

Raven wrote:
Have you checked your Apache error_log to see if the error is being recorded?
i don't think i have access to the apache log on this server. i basically just gave up on this. it sounded cool but i've never had a problem running anything "nuke" until this. i'm willing to keep trying to better the product though... just need to know what you'd like me to try next (since i don't think i can get my hands on the apache error log).
 
Raven
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 9:02 am Reply with quote

I'd like to debug this at your site. Can you PM me your Site url and create a god admin id/pass for me? Also I will need FTP url and id/pass.

Thanks!
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Nuke Tool Box (TM)

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©