Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports
Author Message
alexman_00
New Member
New Member


Joined: Mar 27, 2005
Posts: 1

PostPosted: Sun Mar 27, 2005 9:44 pm Reply with quote

For some reason... i installed the nuke sentinel 710_220pl, and all is fine but i can't access to the admin module.. any help plz Mad
 
View user's profile Send private message
BobMarion
Former Admin in Good Standing


Joined: Oct 30, 2002
Posts: 1037
Location: RedNeck Land (known as Kentucky)

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 1:10 am Reply with quote

What happens when you try to access the admin of NukeSentinel?

_________________
Bob Marion
Codito Ergo Sum
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
magiqhand
New Member
New Member


Joined: Mar 23, 2005
Posts: 17

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 1:47 am Reply with quote

Bob I have the same problem
 
View user's profile Send private message
magiqhand
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 1:50 am Reply with quote

it cannot find the page when you click on the sentinel icon. I think it is a link problem here is the link the sentinel icon is pointing to: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
BobMarion
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 2:49 am Reply with quote

Ah, you have the 760 copy of Nukesentinel and you need the 710 copy. The 710 copy works with PNP-Nuke 7.1 thru 7.5 whereas the 760 only works with PHP-Nuke 7.6 Smile
 
magiqhand
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:32 pm Reply with quote

OK so that is my problem then I'll try with the 710 copy then.Thanks for your help
 
Dreakon
New Member
New Member


Joined: Aug 17, 2004
Posts: 11

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 8:54 pm Reply with quote

I am having the same kind of problem, but I am positive I am uploading all the files from the 710 (not the 760). I downloaded the 710 file twice for pl2 and it doesnt work.

This is the link it says for NukeSentinel when I click the icon in the admin menu: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

and when I click it it says:

"Not Found
The requested URL /.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

and the URL it says in the address bar after clicking is: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Whats up? Please help...

EDIT: I just replaced the admin/modules folder from the 220 over the 220pl2 and it fixed it. Must be something in the files...

Again, I swear this is the 710...
 
View user's profile Send private message
BobMarion
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 9:56 pm Reply with quote

Do this, in your config.php add:
Code:
$admin_file = "admin";


Sounds like I may have a file from the 760 in the 710 package and the above should cure it until I scan the download packages and make sure there are no 760's in the 710 Smile
 
Dreakon
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 10:16 pm Reply with quote

Okay, I did that, now it just reloads the main admin page.
 
Dauthus
Worker
Worker


Joined: Oct 07, 2003
Posts: 211

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:55 am Reply with quote

I have the same problem. Using Nuke 7.4. When I click on the admin link for Sentinel (http://www.mysite.com/admin.php?op=ABMain) I get a 404. I am actually redirected to my site index, but I have set the 404 error to return to the site index in the .htaccess file.

I just can't seem to get into the Sentinel admin portion of the site. Everything else works fine in the admin and the forum admin.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dauthus
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:26 am Reply with quote

Ok, I found the solution. Look near the end of the case.nukesentinel.php file for the following: (at the end)

Code:
case "ABTrackedUsersIPs":

    case "ABTrackedUsersPages":
    @include("admin/modules/nukesentinel.php");
    break;
}
?>


Replace:
Code:
@include("admin/modules/nukesentinel.php");


With:
Code:
@include("admin/modules/sentinel.php");


That got me in.

EDIT: Looks like the images directory needs to be changed to images/sentinel instead of images/nukesentinel also.

EDIT2: Before changing anything, you may want to wait until the people on this site get a chance to review the download. It looks like there are a few instances where nukesentinel and sentinel references are getting mixed up. The change I made above only lets you in to the admin of sentinel. It won't let you go anywhere else. Heh...I even managed to ban myself from my site in the process...LOL
 
BobMarion
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:53 am Reply with quote

NukeSentinel(tm) versions below 2.2.0 use admin/modules/sentinel.php . NukeSentinel(tm) 2.2.0+ uses admin/modules/nukesentinel.php so it sounds like you have a mix of old and new versions conflicting with each other.

Remove all the old NukeSentinel(tm) files and try reuploading the new and see if that doesn't cure the problem.
 
BobMarion
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:55 am Reply with quote

Smile from the readme.txt file:
Code:
*******************************************************************************



SPECIAL NOTES:
This version has changed filenames from sentinel.xxx to nukesentinel.xxx for
clarity. For this reason you will need to remove all old NukeSentinel(tm) files
once you install and link the new NukeSentinel(tm) files.


*******************************************************************************
 
Dreakon
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 9:30 am Reply with quote

That does not really help me, since it worked with 220, the problem appears to be with 220pl2...
 
Dauthus
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 7:23 pm Reply with quote

Unless the download has changed since yesterday afternoon, downloading it again won't help. I just did a first time install yesterday of 220pl2 (I haven't used Sentinel before on this website) and above post is what I received for an error.
 
Dauthus
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 9:54 pm Reply with quote

Ok. Here's what I did. I deleted ALL the sentinel files. I re-uploaded the sentinel files. Modified all the files called for in the Readme.txt. I still have the same problem. When clicking on the sentinel link a "File Not Found" error is still there. Has anyone found out what is happening?
 
Dreakon
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 10:03 pm Reply with quote

Any updates BobMarion or other intellectuals around here? My guess is the 760 and the 710 got mixed somehow... but then again what do I know?
 
Dauthus
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 10:32 pm Reply with quote

Ok, I am a freakin' idiot. Dreakon, you may want to try the sticky here:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

For some reason this fixed everything for me. Sorry for annoying everyone. I honestly thought I had the latest patched version. I guess I didn't.

Go ahead ---speedtype Smack
 
Dreakon
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 11:45 pm Reply with quote

Okay, I did all the changes as suggested in the sticky and it fixed it. Thanks. Wink
 
BobMarion
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 10:31 pm Reply with quote

I simplely forgot to ask you if your were using a patched below 2.9 Sad Could have saved you alot of grief if I had asked.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ Bug Reports

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©