Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
ghostgeek
Regular
Regular


Joined: Jan 14, 2005
Posts: 93

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 3:41 pm Reply with quote

Hey All...

I've got googletap installed on my site and the rewrite rules all seem to be functioning. And most of the dynamic links on the site have updated accordingly - I.E. the links to users profiles are now "tapped"...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Will take me to my profile. The SITE INFO block reflects these google tapped URL's

However, the links into my forums don't seem to be updating... I.E if I manually type in
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

I am taken to the appropriate message thread, however none of the dynamicly generated links into the forums posts are updating correctly. Everything is still linking using old PHPNuke generated URLs like
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

What am I doing wrong?

Thanks for any help you can offer! Smile
 
View user's profile Send private message
TheosEleos
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Sep 18, 2003
Posts: 960
Location: Missouri

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 3:50 pm Reply with quote

Give me a link to your site and I'll see what's up.

Usually in your situation it is an htaccess thing.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address ICQ Number
ghostgeek
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 4:06 pm Reply with quote

TheosEleos wrote:
Give me a link to your site and I'll see what's up.

Usually in your situation it is an htaccess thing.


I'll PM you the URL... thanks!
 
TheosEleos
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 4:13 pm Reply with quote

Have you sent it yet?

I was in the middle of cleaning out my old PMs and I hope I didn't delete yours in the process. Embarassed
 
ghostgeek
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 7:13 pm Reply with quote

LOL I'll send it again...
 
TheosEleos
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 7:58 pm Reply with quote

Did you upload the GoogleTap folder and all the files in it?

It looks like your .htaccess file is fine but I wonder if you have GT-Forums.php in the GoogleTap folder in your nuke directory?
 
ghostgeek
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 8:41 pm Reply with quote

yep - GT-Forums.php is there. Any other ideas?
 
TheosEleos
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 8:53 pm Reply with quote

Have you updated to 0.4a distribution of GT?
 
ghostgeek
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 9:59 pm Reply with quote

I thought I had, but apparently I had not.... or did something wrong. I reinstalled it and it seems to be working like a charm! Thanks!!

The only thing not working correctly is the most recent posts block on the main page. The URLs to enter the boards from there are still their native .php links. Do I need to do anything special to that block to get the links there to show their GT rewrites?

Thanks a million Theos!
 
TheosEleos
PostPosted: Mon Feb 28, 2005 10:23 pm Reply with quote

You have to convert the block to GT code. You may be able to learn how to do that at the GT site.

I have found that block to be overkill, myself.

Glad I could help you out!
 
ghostgeek
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 2:09 am Reply with quote

9 months later, and I'm revisiting this thread.

I've recently done a new install of PHP-Nuke-7.7.RC1.OP with Chatservs patch applied.

Google tap is again not working. with just 0.4 installed, I get the same problem - the rewite URLs in .htaccess are resolving, but the nuke links to modules and such are not being rewritten.

This time I DID do the 0.4a upgrade as TheosEleos suggested; modifying the specified files.

However after changing and uploading the new header.php footer.php and mainfile.php my site will not load any pages - I.E they time out in the browser.

Does anyone have GT-Nextgen 0.4a working on Nuke 7.7 patched? I've google searched for a solution, but I don't see anything that pertains to this particular problem.

Thanks again.
 
ghostgeek
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 6:42 am Reply with quote

any ideas on this?? I either need to get this working, or revert back to a previous version of Nuke (which I'd really rather not do.)

I've posted askin at gt-nextgen.com as well, but getting a reply there is the exception, not the rule.

Thanks again!
 
CurtisH
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Mar 15, 2004
Posts: 638
Location: West Branch, MI

PostPosted: Sat Jan 14, 2006 5:41 pm Reply with quote

I too have experienced this issue. The short urls work when manually entered in the browser, but do not get automatically rewritten. Not sure how to proceed to correct it.

_________________
Those who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night. ~Poe 
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
ghostgeek
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 5:51 pm Reply with quote

same here... the URLs are STILL not being rewritten.

Can anyone help? Please?
 
CurtisH
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 8:35 pm Reply with quote

Hmmm. Careless error on my part. Maybe you made the same. Recheck the edits to your footer.php file. Make sure you didn't make the same edit to your footer as you did to your header.php

I accidently duplicated the header.php edit in my footer.php. After correcting this it works properly.
 
phoenix-cms
Worker
Worker


Joined: Aug 05, 2005
Posts: 139

PostPosted: Sun Jan 15, 2006 11:17 pm Reply with quote

sometimes it helps to enable debug from the gt in mainfile.

and quite often the gt files are case they have to be written like the module name

so if your forums module name is Forums then the gt would have to me GT-Forums.


thanks

steve

_________________
Evo 3.0 Developer & nukecops.com Admin
Image
coming soon Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Smile 
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©