Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
dcasmr
Worker
Worker


Joined: Feb 06, 2004
Posts: 147

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 2:37 pm Reply with quote

I am running nuke 7.4 patched and all of sudden, I cannot add a TOPIC in admin. When I submit, no error is produced and the screen returns to original position.

dcasmr
 
View user's profile Send private message
SmackDaddy
Involved
Involved


Joined: Jun 02, 2004
Posts: 268
Location: Englewood, OH

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 3:13 pm Reply with quote

What add-ons are you running?

_________________
Smack out...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dcasmr
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 3:56 pm Reply with quote

I have installed NSN News an then removed it. Using HomesArticles, and other blocks. I have tried disabling the modules/blocks one by one, without success.
dcasmr
 
sixonetonoffun
Spouse Contemplates Divorce


Joined: Jan 02, 2003
Posts: 2496

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 9:58 pm Reply with quote

You could try running this sql to drop and recreate the table. Be sure to make a backup first just cause its always a good idea before making any changes.

DROP TABLE IF EXISTS `nuke_topics`;
CREATE TABLE `nuke_topics` (
`topicid` int(3) NOT NULL auto_increment,
`topicname` varchar(20) default NULL,
`topicimage` varchar(20) default NULL,
`topictext` varchar(40) default NULL,
`counter` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`topicid`),
KEY `topicid` (`topicid`)
) ENGINE=MyISAM;

Then try adding a topic again. IF it still fails then we'll have to look at your file system.

_________________
[b][size=5]openSUSE 11.4-x86 | Linux 2.6.37.1-1.2desktop i686 | KDE: 4.6.41>=4.7 | XFCE 4.8 | AMD Athlon(tm) XP 3000+ | MSI K7N2 Delta-L | 3GB Black Diamond DDR
| GeForce 6200@433Mhz 512MB | Xorg 1.9.3 | NVIDIA 270.30[/size:2b8 
View user's profile Send private message
dcasmr
PostPosted: Mon Sep 06, 2004 3:23 pm Reply with quote

sixonetonoffun: Problem was solved by re-installing the topics table as you suggested.
Thanks for your help
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©