Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BUGS/FIXES - Raven's v7.3 Customized Distro
Author Message
porcupinepc
Involved
Involved


Joined: Sep 20, 2003
Posts: 261
Location: Schumacher, Ontario CANADA

PostPosted: Fri Jul 16, 2004 3:50 pm Reply with quote

I manually uploaded the sql file and even edited the config.php and i get the following when i type in admin.php:

Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 31

Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/psa/apache/lib/php') in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 31






Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 47

Any idea?

Joe
 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Fri Jul 16, 2004 3:58 pm Reply with quote

Did you transfer the themes folder with all its contents? If so, then your config table is not getting loaded from MySQL which would point to a connection problem
 
View user's profile Send private message
Tao_Man
Involved
Involved


Joined: Jul 15, 2004
Posts: 252
Location: OKC, OK

PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:23 pm Reply with quote

Did you do a search and replace on $prefix_ for $nuke_
in the ravennuke7325.sql?

I was getting the same error whhen I first started and that was my problem/fix

_________________
------------------------------------------
To strive, to seek, to find, but not to yield!
I don't know Kara-te but I do know cra-zy, and I WILL use it! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
porcupinepc
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:30 pm Reply with quote

Tao_Man

There must me a hundred instances of $prefix_ in that file. Everyone has to be changed?

Joe
 
Raven
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:35 pm Reply with quote

Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Just do a find/replace in a good text editor.
 
Tao_Man
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 4:51 pm Reply with quote

or you can use VI if you have shell access

:s/$prefix_/nuke_

should do the trick
 
porcupinepc
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 6:30 pm Reply with quote

I edited the sql file and replaced every instance of prefix with nuke.
I uploaded it no problem.

I then edited my config.php with my settings and i got the following:

Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 31

Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/psa/apache/lib/php') in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 31


Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /usr/local/psa/home/vhosts/porcupinepc.com/httpdocs/nuke/header.php on line 47

All my files seem to have been uploaded. All the themes are there.

Joe
 
Tao_Man
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 6:48 pm Reply with quote

I don't know, did yu create a new database maybe you have two set of tables and that is messing it up.

it seems to be a database error as it is lookining for a theam with a null name.

Do you have phpmyadmin or something like that to check the tables?

the table you need to check is nuke_config and see if has a theam listed, the default is fiapple, make sure you have that theam uploaded.

Other then that, sorry no ideas
 
Raven
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 6:49 pm Reply with quote

It's a connection issue with MySQL. Try this but substitute correct values.
Code:
<?

$db = mysql_connect($dbhost, $dbuname, $dbpass);
?>
Any errors?
 
Raven
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 6:51 pm Reply with quote

The fact that it is null means there is no database connection or the selection of the database. That is definitely the problem.
 
porcupinepc
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 11:45 am Reply with quote

I can now access admin.php but when i click on home, i get:

MySQL said: You have an error in your SQL syntax near 'memory' at line 1

Joe
 
Raven
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 1:10 pm Reply with quote

From the README in the Who-is-Where add-on

=========================================================================================================
WARNING!! The first time this script executes, there is no table. So, the script tries to create one. That implies that the dbuser setting in config.php has create table priveleges. If it does not, MySQL will GROAN and not make the table. In that case, use phpMyAdmin and create the table with this QUERY. If your prefix is not nuke, then adjust it accordingly.

CREATE TABLE `nuke_wiw_m` (
`who` varchar(20) default NULL,
`mn` varchar(20) default NULL
) TYPE=HEAP;

=========================================================================================================


Last edited by Raven on Sun Jul 18, 2004 2:09 pm; edited 1 time in total 
porcupinepc
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 1:57 pm Reply with quote

thanks Raven

Works fine now

Joe
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> BUGS/FIXES - Raven's v7.3 Customized Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©