Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules
Author Message
yomoma
New Member
New Member


Joined: Nov 24, 2006
Posts: 13
Location: Iowa

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 8:54 pm Reply with quote

Got a problem with a shout box I`ve installed.
The name of the module is "Shout_Box_v8.5.2"
I`ve uploaded all the files but I cant see any text in the shoutbox. I can go to the admin portion of the site and am able to view all shouts there and can change backgrounds to the shout box block but I cant see any text in that block.
Well, only one way i can. I try a shout using my user which is registered on my site. When I make the shout it tells me "Note: Cloning a nickname is not allowed." But where this is in my block has a white background with no text. I must click and drag across this area to see the message I just told you about.
That is the only thing that has ever shown up after making several shouts.
Would this be the Javascript (shoutbox.js)not being in the right folder?
Right now it is in the root folder. The same folder that has cobfig.php in it.
I`ve messed with the themeing tab, but all that changes is the colors in the shout box admin page.
The color of the block background is black.
 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
spasticdonkey
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Dec 02, 2006
Posts: 1692
Location: Texas, USA

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 10:31 pm Reply with quote

did you use the version that is included with RN in the "AddOnFiles" folder?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
yomoma
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 6:26 pm Reply with quote

I dont think I did. I`m sure it works with PHPNuke though.
I must have been wrong but I figured most php scripts would work with RN. I just thought what makes RN different was the added security it adds with Nuke Sentinel.
I do have regular PHP blocks working on this site so I figured most nuke scripts would work fine.
Guess I`ll dig up my RN shoutbox and give that a shot.
 
yomoma
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 6:52 pm Reply with quote

Turns out I was using the right shoutbox. Everything that has to do with the shoutbox I installed last night is exactly the same as what I just installed from my RN download.
I uninstalled the shoutbox I installed last night. The install text was exactly the same thing that I found with my RN download.
And as expected, the shoutbox was working the same as I posted last night.
Now I have no idea what is wrong here.
 
Palbin
Site Admin


Joined: Mar 30, 2006
Posts: 2583
Location: Pittsburgh, Pennsylvania

PostPosted: Thu Aug 19, 2010 7:00 pm Reply with quote

It could be a JavaScript conflict. Is this a site that is online that we could look at?

_________________
"Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." — Brian W. Kernighan. 
View user's profile Send private message
slackervaara
Worker
Worker


Joined: Aug 26, 2007
Posts: 236

PostPosted: Thu Aug 19, 2010 11:02 pm Reply with quote

Look for the textfile Troubleshooter, which contains advice how to get Shoutbox to work.
 
View user's profile Send private message
yomoma
PostPosted: Fri Aug 20, 2010 9:51 pm Reply with quote

Hmmm, now a day after messing with it, it seems to be doing something it didnt do before.
I`ll explain in a bit.
First I want to see if I can actually get it going.
 
yomoma
PostPosted: Fri Aug 20, 2010 10:19 pm Reply with quote

Ok, seems to be working now. Sure didnt the last time I worked with it.
But one more small problem.
It is set to allow unregistered users to be able to post.
When I use my logged in username, I get this message...
"Note: Cloning a registered nickname is not allowed."
Do I have something set up wrong?
 
yomoma
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 10:32 am Reply with quote

I looked over the troubleshoot guide and it had no information on my problem.
Posting with a name other than myself, who is registered, works fine. But I post when Im logged in and now I get "_NOCLONINGNICKS"
Also as you can tell I seem to be getting a problem that is covered in that guide. It is this problem...
"Problem: Text in Shout Box admin area, block, or module look like this: _SHOUTTEXT"
I have looked over the folder structure and I believe I have it correct.
But this doesnt seem to bear any effect on my not being able to shout when I`m logged in.
 
spasticdonkey
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 11:38 am Reply with quote

when you see text such as _SHOUTTEXT it means you have missing language definitions. Are you using English or another language?

I'm not sure I would choose to allow anonymous shouts in the first place, but I would first try logging in using another browser and see if you are able to shout, if so it may be a cookie/cache issue with your browser.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©