Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks
Author Message
Tizwit
Involved
Involved


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 324
Location: New Mexico

PostPosted: Wed Jan 21, 2009 11:46 am Reply with quote

I just had Nuke Projects installed and I am running into an issue with the % of the project not calculating from the task completion.

I have it at Only registered users can see links on this board! Get registered or login!


Any suggestions?


Thank you

_________________
Brian Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Helping the Children in the NM Children's Hospital 
View user's profile Send private message Visit poster's website
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Jan 21, 2009 12:09 pm Reply with quote

I'm impressed, the last time I looked at this it didn't work on RN.
 
View user's profile Send private message
Tizwit
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 12:21 pm Reply with quote

Jaded and I ran into some fixes that were listed here. But this one has stumped me so far.
 
Susann
Moderator


Joined: Dec 19, 2004
Posts: 3191
Location: Germany:Moderator German NukeSentinel Support

PostPosted: Wed Jan 21, 2009 1:23 pm Reply with quote

I believe I can remember there was an issue with because I had it installed on one of my sites but you also need to configure it.I´m not sure the % thing is a real bug.
 
View user's profile Send private message
Tizwit
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 1:36 pm Reply with quote

the % thing I am not sure whats going on. in the admin area where you can type in the % you want it says (0 = Percentage taken from tasks) or close to that. I set it to that and it does not figure.

Hmm
 
Palbin
Site Admin


Joined: Mar 30, 2006
Posts: 2583
Location: Pittsburgh, Pennsylvania

PostPosted: Wed Jan 21, 2009 1:51 pm Reply with quote

First step does the value get set in the database. If it does then you know it is a problem on the front end.

_________________
"Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." — Brian W. Kernighan. 
View user's profile Send private message
Tizwit
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 2:06 pm Reply with quote

Honestly i have no idea how it works. Here is the stuff I have found so far in relations to the progress bar.

echo "<td align='center' bgcolor='$bgcolor2'><nobr><b>"._PJ_PROGRESSBAR."</b></nobr></td>\n";


echo "<tr><td bgcolor='$bgcolor2'>"._PJ_STATUSPERCENT.":</td>\n";
echo "<td><input type='text' name='project_percent' size='4'>% "._PJ_STATUSPERCENT_CALCULATE."</td></tr>\n";
echo "<tr><td bgcolor='$bgcolor2'>"._PJ_STATUS.":</td>\n";
 
Susann
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 5:11 pm Reply with quote

This doesn´t help to find out if it works correctly or not. Try to change it in the administration to 50 % completed and save it.If it doesn´t save the changes and its still 0 than there is an issue with. Check also the database like Palbin suggest.
I don´t have my testsite anymore so I can´t check this.

But you can always try WorkBoard instead.
 
Tizwit
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 5:23 pm Reply with quote

If I change it in the administration at project completed 50% then it will show 50% completed. (I set it to 37% for now for show and tell).

What would I be looking for in the Database?


Brian
 
Susann
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 5:42 pm Reply with quote

I guess I misunderstood this and I still believe thats the way it works.
So maybe someone with a installed Nuke Project module can tell you more.
 
Tizwit
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 5:57 pm Reply with quote

Hope so But in the Nuke Projects is says this next to the % feild:

Status Percentage: % (0 = Calculate Percentage from Tasks)


And that is what is getting me. I put in "0" and it stays "0" but if I put in another number it does that %.

But thank you for your input.
 
jakec
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 1:26 am Reply with quote

Tizwit, I am interested in getting this working for a website I am working on, but I am having trouble finding the post where you and jaded worked out the fixes. Can you point me in the right direction and I'll have another go at installing it and see if I can help.
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 6:29 am Reply with quote

Right.......
It is a long time since I used this script so this is from memory.

The Status Percent allows you to enter an abitrary % for project completion.
For example, you might want a project called 'New Module Design Stage', but it would be silly to detail a million and one tasks to it as it is a task in and of itself. So you can enter the % there directly.

If you set the value to 0 then it will taken it's percent from the number of completedtasks. So if you have ten tasks and one is 'completed' then the percentage will show as 10%
 
View user's profile Send private message Send e-mail
Tizwit
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 12:04 pm Reply with quote

jakec wrote:
Tizwit, I am interested in getting this working for a website I am working on, but I am having trouble finding the post where you and jaded worked out the fixes. Can you point me in the right direction and I'll have another go at installing it and see if I can help.


Here is where we found the instructions:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!


Thank you
 
Tizwit
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 1:50 pm Reply with quote

I have figured out the issues with the % issue.


But the fixes for the weblink issue which I think was fixed turns out I was mistaken.

I have moved the post to:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

For help.
 
Susann
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:47 pm Reply with quote

I don´t have issues with the Work Board and Weblinks.
So if you can´t fix it try Work Board instead.
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
Tizwit
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 4:30 pm Reply with quote

I found a bigger issue with the work board is that I could not go in and edit a task. When I try to edit a task it would bring up a blank task. This only happens a short time after entering the task. If I go right back in after creating a task it works fine but give it 30 minutes or so it won't allow me to edit any tasks.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©