Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RN v2.20.00 - All Issues
Author Message
kiggga
New Member
New Member


Joined: Jan 04, 2007
Posts: 15

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 11:09 am Reply with quote

i have setup raven nuke before and this time it is not working.
i followed all the howtoinstall files, creating the database and the username and giving permissions. i also edited the config.php file for the proper settings.

when i run the INSTALLATION/installSQL.php file, i get a blank white screen.. and cannot build the tables, etc..

anyone have any ideas? thanks in advance.
 
View user's profile Send private message
Susann
Moderator


Joined: Dec 19, 2004
Posts: 3191
Location: Germany:Moderator German NukeSentinel Support

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 11:34 am Reply with quote

Set config error to true in config.php and error reporting to:
$error_reporting = E_ALL;
 
View user's profile Send private message
kiggga
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 12:03 pm Reply with quote

i did that and same thing. blank white page on the installSQL.php page.
any other ideas? thanks
 
Susann
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 2:14 pm Reply with quote

Well, there is always a reason for a blank screen. Upload your INSTALLATION folder again and maybe use the search function because there is a sticky in the forums about blank screen on install.
 
kiggga
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 2:58 pm Reply with quote

i have used multiple installation folders and get the same error.
I cannot find any posts regarding this issue or sticky. there was one similar problem but it did not pertain to my issue.

the only other thing I can say about my issue is that it is not in the root of the domain name. im installing the site in a sub-directory.. would that change anything?

i was able to install php-nuke 8.0 in a subdirectory, but I would rather use ravens nuke..

am i the only one getting this error?
 
Susann
PostPosted: Sun Jul 27, 2008 4:23 pm Reply with quote

Thats what I meant:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

I use all the time subdirectories for all RavenNuke installations without any issues.

I suppose its just your path (or maybe settings in htaccess) wich aren´t correct. Should look like this:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

or installation in a folder:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
JeRicHoOL
Worker
Worker


Joined: Jul 20, 2008
Posts: 126
Location: Germany

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 5:21 pm Reply with quote

Set the file attributes of the following 4 files to 644 as you can see in my pictures below. Maybe this will help.


Files:

Image


File Attributes:

Image

_________________
Thank you RavenNuke! 
View user's profile Send private message MSN Messenger
kiggga
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 4:38 pm Reply with quote

that still did not work. I have tried everything.. any more ideas??

i was able to install phpnuke, but would rather use ravens....
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Tue Jul 29, 2008 6:58 pm Reply with quote

kiggga, curious, what version of PHP and MySQL is your host running for your site?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
kiggga
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 7:05 pm Reply with quote

php 5.04
mysql 4.1.20

i have a working version of raven nuke on the same site.. just in a different level... i just dont know why this one is not working..
 
montego
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 6:00 am Reply with quote

Unfortunately, this seems fine and won't help us much. I was hoping for something obvious there. I suspect the "working version of raven nuke on the same site" means that it is in the root or above the new one that you are trying to install?

We really need to find out what the error is behind that white page. Try the following:

1. At the top of installSQL.php, swap these two lines:

session_start();
$nukeConfigFile = '../config.php';

2. Then, in config.php, please make sure $display_errors = true;

Lets see if it gives us an error message now.
 
kiggga
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:18 pm Reply with quote

i swapped the lines... made sure true was there.. and still white page.. Sad
 
kiggga
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 2:19 pm Reply with quote

what sql files would i have to import manually if i wanted to not use the installsql.php script?

can i do mysql > and dump it into the db?
 
montego
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 6:21 pm Reply with quote

You would have to take the rn_core.sql and replace all the

$prefix.`

with:

`nuke

If "nuke" isn't your prefix, then replace that with your prefix, but pay close attention to where the backtick is on that.
 
kiggga
PostPosted: Fri Aug 01, 2008 11:58 am Reply with quote

i couldnt figure it out.. im just gonna use phpnuke.. much easier installation... thanks guys for your suggestions and help
 
montego
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 8:06 am Reply with quote

Well, I am definitely sorry to hear that. Normally the installation goes very smoothly and we don't see these troubles. Must be something in the way your set up. It is a shame to switch over to straight PHP-Nuke. So many security holes and bugs. At lease for security purposes, do make sure you keep up on the Nuke Patches found at Only registered users can see links on this board! Get registered or login!, otherwise, you basically just opened up all the doors and put a sign out front saying "come hack me".
 
montego
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 8:07 am Reply with quote

Oh, and make sure you install Only registered users can see links on this board! Get registered or login! too!
 
wiz
Involved
Involved


Joined: Oct 09, 2006
Posts: 413
Location: UK

PostPosted: Fri Aug 08, 2008 6:58 am Reply with quote

I have experienced the blank screen a few times after installation. 50% of the time it was simply due to the /themes/fisubice folder not being transferred fully. Retry uploading just that 1 folder.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
dad7732
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Mar 18, 2007
Posts: 1242

PostPosted: Fri Aug 08, 2008 7:36 am Reply with quote

Hmmm, if running the installsql file shows a blank screen then try using another browser. Just a thought ...

Cheers
 
View user's profile Send private message
kiggga
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 8:53 am Reply with quote

Sad.. nope.. just tried it with mozilla and still blank screen when i to to installSQL.php...

wiz: I wish I got past the installation. I cant even fill the sql tables with the data

this is very strange... thanks for the suggestion so far everyone..
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6792
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Fri Aug 08, 2008 9:03 am Reply with quote

kigga please PM me an ftp log in please together with the directory/domain you are trying to use and let me take a look at this for you.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RN v2.20.00 - All Issues

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©