Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RN v2.20.00 - All Issues
Author Message
mrsofty
New Member
New Member


Joined: Oct 16, 2006
Posts: 7

PostPosted: Wed Feb 20, 2008 12:58 pm Reply with quote

Ive just installed RavenNuke 2.20.00 and i don't see to have a Banners module?
Has it been purposely removed? or am i missing something?
If so anychance i could have it back again? Smile

Thanks
 
View user's profile Send private message
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Wed Feb 20, 2008 1:12 pm Reply with quote

As you know, RavenNuke started out life loosely based on phpNuke version7.6
Shortly after the first official release of RavenNuke, we decided to drop the Banners modules and instead, include the Advertising module that was released as part of phpNuke 7.7+ as it offered more functionality and more foward compatibility as most people were actually migrating from phpNuke 7.7+ to RavenNuke.

So in short - the banners module was replaced with the Advertising module Smile
 
View user's profile Send private message Send e-mail
mrsofty
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 9:33 am Reply with quote

so am i missing something because i don't have the Advertising Modules either :s
 
Guardian2003
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 11:34 am Reply with quote

If there is no 'modules/Advertising' directory then the files may not have been uploaded.
I have checked the repository from which the packages are created and the module is definitely in there and I also checked my own download just now.
 
jlajax
Ardent RavenCMS Supporter


Joined: Oct 12, 2006
Posts: 244
Location: Jacksonville, Florida

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 7:46 pm Reply with quote

Did you check to see if it is activated in the module admin? I don't believe it is visible until it is turned on and default install is turned off.

RavensScripts
 
View user's profile Send private message
gbhughs12
New Member
New Member


Joined: May 30, 2008
Posts: 16

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 10:03 am Reply with quote

jlajax wrote:
Did you check to see if it is activated in the module admin? I don't believe it is visible until it is turned on and default install is turned off.

RavensScripts


I have the same issue........
I recently installed v2.20 and the advertising module does not show up in the admin area under modules

Is there a permission that needs set or something in the db I need to turn on?
 
View user's profile Send private message
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 11:32 am Reply with quote

Shouldn't - it should auto-add to that modules list.

Post the structure of your modules table please.

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9457
Location: Arizona

PostPosted: Fri Jun 06, 2008 5:38 pm Reply with quote

And make sure all the files under modules/Advertising are there.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
gbhughs12
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 5:46 pm Reply with quote

Everything appears to be in modules under advertising

Advertising/admin/
Advertising/images/
Advertising/languages/
Advertising/index.php
 
montego
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 6:51 am Reply with quote

Have you clicked on "Modules" yet within the admin menu? If not, click that, and then reload admin.php in your browser.
 
gbhughs12
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 8:16 pm Reply with quote

Yeah, I did that, I have been running this site for several years now and am familiar with the set-up
Just having some issues since I upgraded.

If you would like, I can give you login details and you can take a look and see what the issue may be. I should add the banners are showing still from the previous version, however when you click the banner it takes you to a 404 page and I have no way to edit and add new ones.
 
Guardian2003
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 11:49 pm Reply with quote

gbhughs12 - please send me your log in's and I'll try and take a look this afternoon for you after I get through with some other stuff.
 
Guardian2003
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 1:39 pm Reply with quote

It appears, from what I can tell with just your admin log-that your Advertising module is either missing or was corrupted during upload or the modules table is some how out of wack.
I would need ftp access to clarify the integrity of the module itself and/or cPanel access to check the table structure.
By the way, I think you may have accidentally lost the credits/copyright notices in your footer.
 
gbhughs12
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 1:41 pm Reply with quote

Ok.......

I will send it over to you.

About the copyright, a few years back when I first downloaded the site I made a donation and was given permission to remove it by raven.
 
kenwood
Worker
Worker


Joined: May 18, 2005
Posts: 119
Location: SVCDPlaza

PostPosted: Sun Jun 08, 2008 1:48 pm Reply with quote

I had the same prob but it was my Internet security that was blocking banners.gif
After a renaming of the banners.gif end put that name in \modules\Advertising\admin\links.php everything went well.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guardian2003
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 2:28 pm Reply with quote

gbhughs12 - it has been a few years since I last saw this particular problem but the fix should be realitvely easy for you to do.
I'll detail the problem here in case it serves as a remnder to others.

If I'm right, you either have, or have had at some point installed GT-NextGen google tapping.
This particular modification required alteration of the core nuke tables, specifically it adds the field 'url' to the nuke_modules table.
As a consequence, this plays havoc with the modules administration area as the code tries to update a specific number of fields which does not match the number of fields in the table and thus, the module list update fails.

The fix is to remove the 'url' field from the nuke_modules table.
If you want to get your hands dirty, go right ahead. If not let me know and I'll take care of it Wink
 
gbhughs12
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 2:53 pm Reply with quote

Yes I remember having to do that vaguely a few years ago.......

So I removed the url field and viola there is the module......

Now my next question is, banners are still showing from the old module or system....
Do I need to edit something in the template to reflect the new advertising module?
 
evaders99
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 9:34 am Reply with quote

Yes, change all the references like
Code:


include("banners.php");

TO

echo ads(0);
 
gbhughs12
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 1:01 pm Reply with quote

I don't have include("banners.php") in my header.html file.......
I have $showbanners
 
montego
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 6:40 pm Reply with quote

You have may have to do this instead with theme.php:

$showbanners = ads(0);

Do this instead of the include("banners.php");
 
gbhughs12
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 9:38 pm Reply with quote

Ok, gonna change this up a little.........

What if I wanted to add my openads javascript in this spot instead?

What would I need to do exactly to add javascript in my header.html file?

Here is the code:

Code:
<script language='JavaScript' type='text/javascript' 


src='http://www.myurl.com/offers/adx.js'></script>
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
<!--
   if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ',';
   phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random =

phpAds_random.substring(2,11);
   
   document.write ("<" + "script language='JavaScript' type='text/javascript' src='");
   document.write ("http://www.myurl.com/offers/adjs.php?n=" +

phpAds_random);
   document.write ("&amp;what=zone:1");
   document.write ("&amp;exclude=" + document.phpAds_used);
   if (document.referrer)
      document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referrer));
   document.write ("'><" + "/script>");
//-->
</script><noscript><a

href='myurl.com'

target='_blank'><img

src='myurl.com'

border='0' alt=''></a></noscript>
 
evaders99
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 10:06 pm Reply with quote

Whereever $showbanners was, replace that with your Javascript to put the ads in that location
 
gbhughs12
PostPosted: Tue Jun 10, 2008 10:33 pm Reply with quote

I tried that and the code would not show........
I should say the banners from openads would not show

I read someplace that it would need to be edited in via includes/javascript for it to work
but when I did that it just appeared at the top of the page which isn't where I want it to show.

So I tried to create $openads in the includes/javascript file and failed miserably.

I wish it would have worked just putting it in where $banners was, but then easy isn't always
the best way Smile
 
evaders99
PostPosted: Wed Jun 11, 2008 12:57 pm Reply with quote

Show us your site with the changed header.html and I'll look at the HTML code
 
gbhughs12
PostPosted: Wed Jun 11, 2008 2:10 pm Reply with quote

evaders99 wrote:
Show us your site with the changed header.html and I'll look at the HTML code



Code:
<br><table class="bodyline" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

   <tr>
      <td align="center" valign="top"></td></tr></table>
      <table background="/work-at-home-jobs/themes/default/images/main-bg.gif"  width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
        <td width="60%" height="110"><a href="http://www.myurl.com" title="Work at home job community"><img src="/work-at-home-jobs/themes/default/images/logo.gif" alt="NO Membership Fees!! To join our work at home community!" border="0" /></a></td>
        <td align="right" width="40%"><script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.myurl.com/offers/adx.js'></script>
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
<!--
   if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ',';
   phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11);
   
   document.write ("<" + "script language='JavaScript' type='text/javascript' src='");
   document.write ("http://www.myurl.com/offers/adjs.php?n=" + phpAds_random);
   document.write ("&amp;what=zone:1");
   document.write ("&amp;exclude=" + document.phpAds_used);
   if (document.referrer)
      document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referrer));
   document.write ("'><" + "/script>");
//-->
</script><noscript><a href='http://www.myurl.com/offers/adclick.php?n=a07aa7e7' target='_blank'><img src='http://www.myurl.com/offers/adview.php?what=zone:1&amp;n=a07aa7e7' border='0' alt=''></a></noscript></td>
  </tr>
</table>
    <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td><table width="100%" height="30" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" style="background-image: url(/work-at-home-jobs/themes/default/images/sidebox-title-bg.gif)">
            <tr>
              <td width="165" nowrap><font class="content">$theuser</font></td>
              <td nowrap><div align="center"><font class="content">$navMenu</font></div></td>
              <td width="165" nowrap><div align="center"><font class="content">
$datetime
                  </font></div></td>
            </tr>
          </table></td>
      </tr>
    </table>
    <table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center">
      <tr valign="top">
        <td align="center"></td>
</tr></table>
<table background="/work-at-home-jobs/themes/default/images/main-bg.gif" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center">
<tr valign="top">
  <td valign="top" width="1">


Last edited by gbhughs12 on Wed Jun 11, 2008 2:17 pm; edited 1 time in total 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> RN v2.20.00 - All Issues

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©