Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules
Author Message
janeuk
Regular
Regular


Joined: Oct 13, 2007
Posts: 61

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 11:17 am Reply with quote

The feedback module doesnt send the message anywhere, I have tried it with two different email addresses, by changing addresses in the preferences, but still no joy, the message does not turn up. It does say the message was sent, but I can't find where it went, so now Im just totally baffled and not sure how to correct this problem at all. Please can someone point me in the right direction to fix this problem? I can send from the forum, but just not the feedback module. Thanks for any help.

Jane
 
View user's profile Send private message
PHrEEkie
Subject Matter Expert


Joined: Feb 23, 2004
Posts: 358

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 11:31 am Reply with quote

Many email issues have been thoroughly discussed, some resolved, some not. You need to use the Search feature and see if any suggestions help.

If you send the tried email addresses to your web hosting support, they should easily be able to grep (search) their logs and identify why the email was frozen or discarded.

There are so many different email transport configurations that it becomes very hard to offer 3rd party support. We can guess, sometimes get lucky, but this type of issue is best handled by your web host, who should know exactly what their mail system does.

PHrEEk
 
View user's profile Send private message
Gremmie
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 06, 2006
Posts: 2415
Location: Iowa, USA

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 2:38 pm Reply with quote

Also check your spam folders on your receiving end.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - An Event Calendar for PHP-Nuke
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - A Google Maps Nuke Module 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 7:00 pm Reply with quote

janeuk, are you getting the user activation emails? Is Forums set up to be SMTP?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
janeuk
PostPosted: Fri Oct 19, 2007 9:44 am Reply with quote

Hi,
No I don't get notification of a new user, although I do know that the activation email is received by the user, so I guess its something to do with my admin email address not receiving from nuke. I do generally receive incoming mail there though. I did receive an email from the nuke, but that was when I tried placing a form that contained my admin email on a Content page, I didnt send it as far as I was aware, in fact, the form was not added correctly so I had to remove it, (my html knowledge is minimal!), so I was a bit surprised to receive a copy of the form in my inbox. I can only assume that by clicking submit - to add the content page, it somehow sent the form to my admin email address but that at least shows that I am able to receive email from the nuke I guess Smile

I did search the forum before placing this post, but most email issues seem to be a bit inconclusive, I did notice that someone else was having the same kind of problem with the feedback module, but as far as the thread showed and it was a fairly long thread, the problem was never solved.

Thanks for any suggestions and help with this still!Smile

Jane
 
montego
PostPosted: Sat Oct 20, 2007 4:50 pm Reply with quote

janeuk, try this.

=== OPEN FILE ===

modules/Feedback/index.php

=== FIND CODE ===

Code:


      $mailheaders  = "From: $sender_name <$sender_email>\n";
      $mailheaders .= "Reply-To: $sender_email\n\n";


=== REPLACE WITH ===

Code:


      $mailheaders  = "From: $sender_name <$sender_email>\r\n";
      $mailheaders .= "Reply-To: $sender_email\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion();


=== DONE ===

I am curious to see if that helps at all. Some mail servers, even on the outgoing now, may want to see certain things in their headers.
 
janeuk
PostPosted: Sat Oct 20, 2007 6:24 pm Reply with quote

THANK YOU!!! It worked! Did the trick totally, I can get the emails now! Very Happy
 
montego
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 5:16 am Reply with quote

RavensScripts

You need to make the same change in Recommend Us module too. I have these fixed already for the upcoming 2.20.00 release of RN.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Modules

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©