Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ v2.5.x
Author Message
sweetmail
Hangin' Around


Joined: Aug 23, 2007
Posts: 40

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 1:50 pm Reply with quote

I have just installed phpnuke 8.0 patched 3.3. I have downloaded NukeSentinel_2511_66-81. I am looking for the instruction for my index.php. I have up to index7.9 but I don't have index8.0.

Thanks
 
View user's profile Send private message
Gremmie
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 06, 2006
Posts: 2415
Location: Iowa, USA

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 2:45 pm Reply with quote

Not a lot of us here use phpnuke 8.0, nor would we advise it. I would expect the edits to 7.9 are very similar to 8.0.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - An Event Calendar for PHP-Nuke
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - A Google Maps Nuke Module 
View user's profile Send private message
sweetmail
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 5:25 pm Reply with quote

Thank you much. If it doesn't work, I think I would have less hard time to go back to 7.9.

the site I support (It wasn't me developed the site) was hacked really bad 3 week ago. It was 7.0 and not know much, I thought the lateest and greatest would be good but then again, I am probably wrong about that the more I think about it now

Thanks
 
Gremmie
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 5:39 pm Reply with quote

Well I know you must be shocked (lol) but a lot of us would recommend you use RavenNuke. You are simply not going to get any support out of the author of PHP-Nuke for 8.0. You'll get a lot of support for RavenNuke here, and it has Sentinel already integrated into it. And it is possible to migrate from 7.9/8.0 to RavenNuke with a bit of work. I myself migrated from 7.9.
 
sweetmail
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 8:53 pm Reply with quote

Path info removed by admin

Got is error message

Warning: main(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /***/httpdocs/mainfile.php on line 1034

Warning: main(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:') in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/mainfile.php on line 1034

Warning: main(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/mainfile.php on line 1285

Warning: main(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:') in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/mainfile.php on line 1285

Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/header.php on line 31

Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:') in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/header.php on line 31

Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /***/kimo4jesus.org/httpdocs/header.php on line 51

*******************************
Ran the following test
********************************
<?php
include("config.php");
mysql_connect("$dbhost", "$dbuname", "$dbpass");
mysql_select_db("$dbname");
echo mysql_error();
phpinfo();
?>

I got the phpinfo page ONLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


****************************************
<?php
require_once("config.php");
$dbcheck = mysql_connect("$dbhost", "$dbuname", "$dbpass");
if (!$dbcheck) {
die("<br><b>Connection Test Script was unable to connect to MySQL server!<br>");
}else{
echo "<b>Connection Test Script connected to your MySQL server successfully!<br>";
if (mysql_select_db($dbname)) {
echo "<br>Connection to your database \"$dbname\" was also successful.<br>";
$result = mysql_list_tables($dbname);
if (!$result) {
print "DB Error, could not list tables\n";
print 'MySQL Error: ' . mysql_error();
exit;
}
$i=0;
$stufftoprint = "";
while ($row = mysql_fetch_row($result)) {
$stufftoprint .= "Table: $row[0]\n<br>";
$i++;
}
echo "<br>There are $i tables in your $dbname database<br>";
echo "<br>Now check this list of tables with your nuke.sql file:<br><br>$stufftoprint</b>";
}else {
echo "<br><br>But, the connection to your database \"$dbname\" has FAILED!";
}
}
mysql_free_result($result);
?>


It said
Connection Test Script connected to your MySQL server successfully!

Connection to your database "kimo" was also successful.

There are 117 tables in your kimo database

Now check this list of tables with your nuke.sql file:

***********************************************

I am totally stuck. Any help is most appreciated it.
 
Gremmie
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 9:00 pm Reply with quote

Looks like you don't have a theme. Did you upload all the files?
 
sweetmail
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 9:11 pm Reply with quote

I copy the whole directory of SlashOcean to Kimo ( I created this diretory). I should say, it was created by the site developer couple years ago using phpnuke 7.0. We got hacked really bad and I try to upgrade it to 8.0 and see if it would help.

I edited the theme.php under Kimo. I changed all the reference of SlashOcean to Kimo. That is all.

Any help is greatly appreciated it.

thanks
 
sweetmail
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 10:42 pm Reply with quote

I did an export on my current version 8.0 MySQL database, everything is there!!

I look at all the tables in my database and they are all there !!!

What is wrong with my phpnuke!!!!

Thanks
 
sweetmail
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 10:55 pm Reply with quote

I ran the analyzer 2.0 and eveything looks fine. It even knows that my theme is Kimo.

Any help is most appreciated it.

Thanks
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Fri Aug 24, 2007 5:58 am Reply with quote

Base nuke comes with DeepBlue theme as the default. Try uploading that again first, check everything out, and if it works, then change your theme in your site preferences to one of your other ones. Once those validate as working, you can remove DeepBlue.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
sweetmail
PostPosted: Fri Aug 24, 2007 7:22 am Reply with quote

Well,

I hardcoded the theme "Kimo" into the mainfile.php. It works. I removed it and try again. Guess what, it is working now. I think the upgrade from 7.0 to 8.0 on mySQL database to match the phpnuke 8.0 messed something up. Anyway, it seems to be working now. Of course, I have a lot of editing to do.

Thanks
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> NukeSentinel™ v2.5.x

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©