Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> ShortLinks/TegoNuke
Author Message
sak
Worker
Worker


Joined: Jul 06, 2005
Posts: 172

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:27 am Reply with quote

I'm getting non-working links on the Content Manager admin page.

Title -- Current Status -- Category -- Functions

Under the Title column, I'm getting links like the following:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

The appropriate links would be:

Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

I believe

P.S. -- Forgot to mention that I'm using ShortLinks (obviously). I have both shortlinks and autotap set to TRUE.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 10:36 am Reply with quote

Have you copied the shortlinks code into the .htaccess file in the root of your site?
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 7:47 pm Reply with quote

I have moved this to the RN ShortLinks forum where it belongs.

This is odd, because I could have sworn that I tested these, but I will look at them again tomorrow morning when I have some time to investigate. I agree, they are not tapped right. There is a tap missing it looks like.

I'll provide a fix then.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
sak
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 7:53 pm Reply with quote

Woops, didn't see the ShortLinks forum. Yes, I'm using the basic .htaccess provided with RN for shortlinks. AFAIK it's a bug, but other people should be able to tell very quickly by taking a peak in the Content Manager.
 
montego
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:01 pm Reply with quote

sak, I have already aknowledged that it is a bug... Wink I'll get you the fix tomorrow.
 
montego
PostPosted: Thu Apr 05, 2007 7:10 am Reply with quote

sak, I think this issue is coming from the GTZ-PageTap.php file and is not really a bug afterall. I had not picked up earlier on the "admin" piece. If you do not have a need to do the overall page tap of the Content link, you might want to remove the following two lines from this said file:

'"(?<!/)modules.php\?name=Content"',
'content.html',

You could also try, instead, changing the first line referenced above to this:

'"(?<!/)modules.php\?name=Content\""',

I'd be curious to see if this works.
 
montego
PostPosted: Thu Apr 05, 2007 7:31 am Reply with quote

If you have those Content lines within your GTZ-PageTap.php script, this would cause this problem. But, I would change the first line to this instead of what I posted earlier:

'"(?<!/)modules.php\?name=Content(?!&)"',

Such a simple change... Embarassed
 
montego
PostPosted: Thu Apr 05, 2007 7:37 am Reply with quote

Well, I must need to go back to bed. I just checked, and I need to post a more complete fix as RN2.10.00 was released with more taps in this file than I originally thought.

Just replace the whole $urlin/$urlout with the following:

Code:


$urlin = array(
'"(?<!/)modules.php\?name=Downloads(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Your_Account&amp;op=logout(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Forums(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Your_Account(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Content(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=FAQ(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Submit_News(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Topics(?!&)"',
'"(?<!/)modules.php\?name=Top(?!&)"'
);

$urlout = array(
'downloads.html',
'account-logout.html',
'forums.html',
'account.html',
'content.html',
'faq.html',
'submit.html',
'topics.html',
'top.html'
);


That ought to fix you right up everywhere that it matters.
 
sak
PostPosted: Fri Apr 06, 2007 9:20 pm Reply with quote

Thanks, man. I will give that a try and report back if there are any other problems.

:clap:
 
montego
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 6:40 am Reply with quote

sak, so I will assume that everything worked just fine then? Thx.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> ShortLinks/TegoNuke

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©