Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
ghost-ryder
New Member
New Member


Joined: Sep 03, 2006
Posts: 21

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 3:31 pm Reply with quote

Problem with Forum Admin white blank page.
Now this is not a new site been using it for about 4 month with no problems.
RN v2.02.02 with Sentinel full install.
Just installed "resend E-mail mod" but that is it no other modifacations.It was working fine till now.


Last edited by ghost-ryder on Sat Dec 02, 2006 9:21 am; edited 3 times in total 
View user's profile Send private message
jaded
Theme Guru


Joined: Nov 01, 2003
Posts: 1006

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 4:56 pm Reply with quote

please enable error reporting in your config.php file and then check for errors again on the forum admin page. Also, it wouldnt hurt to look at the error report in your cpanel.

_________________
Themes BB Skins Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Graphic Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Paranormal Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Ghost Stories & More Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
ghost-ryder
PostPosted: Thu Nov 30, 2006 5:28 pm Reply with quote

OK I enabled error reporting in the config.php file

does it write to a log file now?

Checked error in cpanel don't see anything refering to forum Admin just some theme errors but had them forever can't find image even tho it is there.
Plus I see the 404.shtml a lot,don't think that has anything to do with Nukem tho.

Checked forum admin page again, still all white page no nothing showing.
 
ghost-ryder
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 9:27 am Reply with quote

Fixed

When I installed the Mod Auto regitration with out the E-Mail.
I changed the index.php and renamed the original index file.I didn't rename it before index ,not after index so i had 2 index DIR so it got confsued.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©