Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
Dronk
New Member
New Member


Joined: Oct 03, 2006
Posts: 5

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 5:37 am Reply with quote

Hello. I searched for this topic but could find no one else having the same problem - so here I am, and I hope someone can help.

I am using RavenNuke76 (which I downloaded from the front page of this site), and I am having a problem importing a smiley pack.

I created a .pak file using notepad (triple-checked my format to be sure it is correct), made sure I had all the .gif files named in the .pak file, uploaded the .pak and .gif files to the smiles folder and followed the instructions for importing smilies.

I selected "Delete existing smilies before import" (I want to replace the entire set), and "Replace existing smiley" where it asks what I want to do in case of conflicts. I clicked on "Import Smiley Pack", and it said it was successful.

But when I return to Smiley Admin (or the forums) no smilies appear.

Now when I click on "Add New Smiley", my graphics show up on the drop-down, and it lets me add each one individually ... but I thought importing a Smiley Pack was supposed to add them for me.

Is this a bug, or did I do something wrong? Or am I misunderstanding how the import works? Thanks for your help!
 
View user's profile Send private message
jaded
Theme Guru


Joined: Nov 01, 2003
Posts: 1006

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 6:53 am Reply with quote

please try this pack. Remove the other that you had added first to be sure that there are no conflicts. I would just make a folder in your root called mysmiles or something and move yours there.


try this smiley pack and see if it gives the same trouble. If this one works, it is not a bug but rather an issue with your pak.
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

_________________
Themes BB Skins Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Graphic Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Paranormal Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Ghost Stories & More Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
jaded
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 6:55 am Reply with quote

btw, there is a read me file in there and a .pak file. I suggest using the readme
 
Dronk
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 12:05 pm Reply with quote

Thanks Jaded. It must have been something to do with my pak but for the life of me I dont know what.

It seems as if any .pak file that starts with the word "smile" will not work. I changed the name of my .pak file and it worked.

Go figure!
 
jaded
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 12:14 pm Reply with quote

great. I am happy to hear that it worked.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©