Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
Meoff
Regular
Regular


Joined: Aug 05, 2006
Posts: 55
Location: Thailand

PostPosted: Sat Sep 09, 2006 3:57 pm Reply with quote

I'm having some problems related to PHPBB. My RavenNuke installation was a downgrade from PHPNuke 7.8. I had already upgraded th PHPBB to version 2.0.21 before doing the conversion.

When I receive an emailed notification of a new post in a topic, the link provided in the email does not go directly to the topic. It takes me to my account page instead.

For example a link like this in the email
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

starts out opening that link, but switches to
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

and shows the "Your Account" page, not the topic.

Also, I have lost the ability to create stickies and announcements in Forum Topics.

Anyone else had this problem? Any advice would be great. Couldn't find any related posts by searching.

My apology if this post should have been in the BBtoNuke category or somewhere else- mods can move it if needed.

Rgds,
Meoff
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Sat Sep 09, 2006 4:31 pm Reply with quote

Sounds like you have some sort of URL rewriting gone haywire. Did you install GT NextGen or GoogleTap or TegoNuke?

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Meoff
PostPosted: Sat Sep 09, 2006 6:53 pm Reply with quote

No- haven't added any of these.
 
kguske
PostPosted: Sat Sep 09, 2006 8:34 pm Reply with quote

Something really strange going on... Redirecting to another site altogether.
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 6:16 am Reply with quote

What URL do you want to use? bkkok.com or Only registered users can see links on this board! Get registered or login! Assuming you choose bkkok.com, check that Preferences has Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and in Forums Configuration it has just bkkok.com. Make sure there is nothing after each of these.

Lets start there and see (hope) if is that easy.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Meoff
PostPosted: Sun Sep 10, 2006 11:05 am Reply with quote

I've managed to straighten out the notification email problem... not exactly sure how though. I set SMTP mail delivery in the forum, and tweaked some of the forum configuration settings- turned off visual confirmation, automatic logons, and more. Problem seems resolved now.

I've still go the issue about the inability to create stickies / announcements, and further realized that I don't have the "add a poll" to a post either.

Also... if this wasn't enough to drive me crazy, I've realized that the quote function does not work for admins. When I try to reply to a post with a quote, it displays the raw bbcode. The quote will work only if I remove the name from the opening quote tag. Quote works fine for members.

I've had a thought... need some advisement. I've got two websites with RaveNuke downgrades from 7.8, both with PHPBB 2.0.21. Essentially, they are configured identically. One site works fine- stickies / announcements polls are no problem.

What if... I copied the whole modules/forums folder from the working site to the non-working one? Is it worth trying, or am I barking up the wrong tree?

Additionally- the "good" website has the same quote issue.

Any direction / or advisement would be most welcome!
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 10:45 pm Reply with quote

It could be a file issue, you can always try it. Make a backup first.

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Meoff
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 12:58 pm Reply with quote

Good news- I made backups, copied the files, and didn't break anything.

Bad news- no difference. Didn't fix anything either.

I'm still struggling to figure this out... any more input or ideas would be greatly appreciated.

Meoff
 
evaders99
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 4:01 pm Reply with quote

Mm compared the Forums Configurations between them?
 
Meoff
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 4:41 pm Reply with quote

Hi Evaders....

No- I hadn't thought to do that, so I just opened both windows side by side and went down the list... making the problematic site exactly the same settings as the good one.

Changes were Incosequentail- so I thought... poll options set to 10 instead of 8, 100 topics per page set to 50.

Anyway... it worked. Restored the polls / stickies announcements!

Thanks for the idea / motivation.

Quote function still isn't working for me as admin.... any idea for me?

Meoff
 
Tao_Man
Involved
Involved


Joined: Jul 15, 2004
Posts: 252
Location: OKC, OK

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 5:10 pm Reply with quote

check out Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

it is very close to your problem but it is for everybody not just admins, but maybe it will help.

_________________
------------------------------------------
To strive, to seek, to find, but not to yield!
I don't know Kara-te but I do know cra-zy, and I WILL use it! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Meoff
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 8:58 pm Reply with quote

Spot on Tao man! It worked!


I've tried the PHPBB forum many times, but their search engine doesn't work for me. Always returns no results.

Much appreciated!

Meoff
 
montego
PostPosted: Tue Sep 12, 2006 6:05 am Reply with quote

Let me just say you guys are awesome!. :clap:
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©