Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
Blues
Regular
Regular


Joined: Jun 17, 2006
Posts: 81
Location: MD

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 6:18 am Reply with quote

After the hack of the site I manage, I decided to switch to RavenNuke. Eventually, I got all the tables moved and everythig appeared to be running fine. I had to have the technicians restore the nuke_posts and nuke_posts_text tables as they were too large. I didn't move the search tables over. I also didn't move some of the modules and blocks tables over as I wasn't planning to use them in the new site.

Now, however, users are making posts, and oming back the next day to find one or two of them gone.

Also, users were complaining that when they logged in there would be several forums with the different icons, symbolizing there were new unread posts in that particular forum. They would read on forum, and go back to the main forum page, and now all the icons that display unread posts have changed to show all posts as read. I also ran into this upon logging in this morning.

I am running RavenNuke76, with phpbb 2.0.19

Any ideas what could be causing this?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 7:02 am Reply with quote

Did you also switch hosts / DNS servers? If so, that could explain the missing posts and new unread posts since the DNS changes don't propagate immediately.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
Blues
PostPosted: Fri Sep 01, 2006 10:05 pm Reply with quote

Nope, didn't switch hosts or anything. Simply installed RavenNuke and moved tables to the new database.

Also, the problems vary. For example, before some posts would lose their unread markings, now they seem to remain even after reading all posts in the forum. Very wierd.

Any ideas?
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 12:21 pm Reply with quote

Sounds like a cookie issue, try changing the cookie settings in your Forums

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©