Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
HalJordan
New Member
New Member


Joined: Aug 12, 2004
Posts: 7
Location: Somewhere around Louisville, Kentucky

PostPosted: Sun Aug 27, 2006 6:31 am Reply with quote

It's driving me nuts. I have checked all the likely scripts, and cannot find which one is putting a stray php closing ?> at the very top of the page. Changing themes does not make a difference.

See it here: Only registered users can see links on this board! Get registered or login! at top left.

Advice would be most appreciated.

HalJordan

_________________
---------------------------------
Oh, you must mean the old Same place ... 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Sun Aug 27, 2006 7:20 am Reply with quote

You have javascript errors on your page too. My guess is that whatever file you modified which has this javascript in it, is most likely the one that is causing this. Could be header.php, but more likely it was one of the scripts under includes like javascript.php or meta.php...

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
HalJordan
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 7:27 am Reply with quote

Hmm -- could it be the google analytics script?
 
HalJordan
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 7:34 am Reply with quote

Nm -- my js console says there's an error in backend.php but the code looks ok. Is there a script that gets called before backend.php?
 
montego
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 7:45 am Reply with quote

I don't see where you are calling backend.php on your site. That is not it.

You had asked for help on identifying what script is causing this. You have to go back to what you have modified. Most likely you have introduced the extra characters in there. This is really common in script files where both HTML and PHP are mixed in (i.e., 'in-line' PHP code inside a HTML). Most likely that is where the problem is.
 
HalJordan
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 7:59 am Reply with quote

I have checked javascript.php and meta.php -- still not seeing it.
 
HalJordan
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 1:51 pm Reply with quote

Hah. It was in lang-english.php file, right at the bottom.

Thanks for your suggestions.
 
montego
PostPosted: Sun Aug 27, 2006 11:30 pm Reply with quote

I am just glad you found it.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©