Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
Blues
Regular
Regular


Joined: Jun 17, 2006
Posts: 81
Location: MD

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 2:03 pm Reply with quote

Users are uploading avatars, and I attempted as well, but they are no where to be found. I am running Nuke 7.8

After the recent migration, I copied avatars over from the phpbb site, and these display. However, when a user attempts to modify his or her avatyar and upload it, it reports the upload as successful, but displays the red X instead.

I thought the avatars were stored in /modules/Forums/images/avatars

However, the other avatars I moved over, and that are displaying, were in /images/avatars

Any suggestions?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
srhh
Involved
Involved


Joined: Dec 27, 2005
Posts: 296

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 2:32 pm Reply with quote

Didi you CHMOD the upload folder to 777?

_________________
Windows XP crashed.
I am the Blue Screen of Death.
No one hears your screams.
----------------------------------------
Yesterday it worked.
Today it is not working.
Windows is like that. 
View user's profile Send private message
Blues
PostPosted: Sun Jul 30, 2006 6:53 pm Reply with quote

Sorry for the late response. I did as you said, and it worked. I can't believe I forgot about that. Thanks for the kick. LOL
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©