Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes
Author Message
inthezone
New Member
New Member


Joined: Jul 06, 2006
Posts: 18

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 6:01 am Reply with quote

Hi all

I have a problem large images and sigs breaking the table, nothing new there I here you say.

The thing is when view a thread the image break the table :-

Image

But when you preview your post before posting there is no problems, I know there is no forum name in the preview but there still seems to be a lot of waisted space on the right hand side of the post on the pic above :-

Image

any idea's what could be causing this, any help would be appreciated as this has been driving mad for months.

Thanks
 
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 9:08 am Reply with quote

There are phpBB mods that allow you to restrict the size of images in both forum posts and signatures. Take a look at jaded's website.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
inthezone
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:18 am Reply with quote

Thanks, I will check it out Very Happy
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Sat Jul 15, 2006 1:23 am Reply with quote

I'm inclined to say that the QUOTE EDIT X IP buttons are causing it to shift (at least from the image)... maybe they are set in a seperate column?

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
inthezone
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 2:55 am Reply with quote

I think you found the problem, never noticed that before Smile

any idea's on how to remedy it

Cheers
 
evaders99
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 11:48 pm Reply with quote

Would involve editing the viewtopic_body.tpl template file
 
inthezone
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 6:42 am Reply with quote

evaders99 wrote:
Would involve editing the viewtopic_body.tpl template file



worship found it, fixed it Very Happy

thanks for your help !
 
howarj
New Member
New Member


Joined: Jan 09, 2006
Posts: 4

PostPosted: Thu Aug 31, 2006 3:52 am Reply with quote

What was the cause then as I have this problem in my forum too, even if there are no pics in the posted message. Crying or Very sad
 
View user's profile Send private message
inthezone
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:03 am Reply with quote

have you got a link to your site, as there are many things that cause this problem !
 
howarj
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:06 am Reply with quote

Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

But you'll need to register to access the forum unfortunately....
 
inthezone
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:23 am Reply with quote

nice site

problem is with most themes is that if any members post a big image or type a big long line of text it will always break your tables :/

my problem was that my tables were broken even though there was still space on the forum yours is breaking just because there isn't anymore room.

if i'm wrong please correct me !
 
howarj
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 4:38 am Reply with quote

Thanks, it's not too bad... Smile

Tbh, I can't say if you're wrong or not because I'm stumped myself. It used to be alright, and the all of a sudden started jumping wider than it should do.
 
evaders99
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 10:59 am Reply with quote

That's the way HTML works. It will not break long continuous text nor images.
But howarj issue seems to be a bad template code somewhere
 
howarj
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 11:02 am Reply with quote

evaders99 wrote:
That's the way HTML works. It will not break long continuous text nor images.
But howarj issue seems to be a bad template code somewhere


What could cause this Evaders, as when I first used the theme it was fine, then out of nowhere one day it started jumping wider.

As a test I re-uploaded the whole forum folder and this didn't make a difference.... Confused
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©