Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes
Author Message
angelpc
New Member
New Member


Joined: Dec 11, 2006
Posts: 5

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 4:04 pm Reply with quote

I am running the Griffen theme, this displays ADMIN after the name of the admins, but i am unable to add Team Member after members names.

Could anyone shed some light on this for me, or advise at to what i should do?


Thanks
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 4:17 pm Reply with quote

any link to your site so we can look ...
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Wed Dec 13, 2006 4:17 pm Reply with quote

Assuming you have some kind of a field/flag (setting) in a table that designates a user as a Team Member .....

Duplicate the code that checks for and marks a user as an admin and select the Team Member field instead.
 
View user's profile Send private message
angelpc
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 9:39 am Reply with quote

Yep our website is Only registered users can see links on this board! Get registered or login! also for some reason some people cant get in on that so here is another way Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
We are all very new to this so any help would be greatly appreciated.

Thanks Raven i will try and look, i know in my admin panel that i can select User and Admin, just dont know how to look for the coding, but i will have a fiddle and see what i can find.
 
hitwalker
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 9:48 am Reply with quote

well both addresses dont work....
 
angelpc
PostPosted: Thu Dec 14, 2006 10:45 am Reply with quote

Sorry Server crashed, back up now! sorry host issues
 
angelpc
PostPosted: Tue Dec 19, 2006 10:44 am Reply with quote

Also for some reason some people are unable to get into the website, we are international as a clan and it only seems to effect those from USA! any ideas as to what could be causing this problem either?


Thanks


Ange
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 11:43 am Reply with quote

While your site does seem to load slow, I can connect to it just fine. I am in the US.

Do you have any blocked IPs? Perhaps through Sentinel or some other program?

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Themes

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©