Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
gbhughs1
New Member
New Member


Joined: Nov 16, 2006
Posts: 14

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:37 pm Reply with quote

I think somebody has pulled a fast one on me.

Today I tried to login to my admin area of the site and was not able to get in.

I checked the database and sure enough somebody had changed the password for the God account. So I changed it back to reflect the correct password and I still cant get in.

When I login or try to login it just keeps taking me back to the login form for the admin area. I have other admin's and they are having the same problem. When they try to login it just takes them right back to the login form.

I can login as a user, but none of us can login as admin's.

Any suggestions??
 
View user's profile Send private message
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:49 pm Reply with quote

Can you give us some information about your Nuke installation. Version etc?

Also are you using Sentinel?
 
View user's profile Send private message
gbhughs1
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:53 pm Reply with quote

Sure can......

I am using RavenNuke76 v2.02.02 Distro

And yes I am using Sentinel
 
jakec
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:58 pm Reply with quote

Are you using Admin authentication?

Also what third party mods do you have installed?
 
gbhughs1
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 2:01 pm Reply with quote

Yes I am

Nukec Classifieds
 
jakec
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 2:11 pm Reply with quote

Hmm, is Sentinel up to date?

Do you have any logs? If you do check for anything suspicious.
 
gbhughs1
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 2:21 pm Reply with quote

I found my problem.......

I cleared my cookies cache and etc and I gained access.

I should add I am using firefox.

Thanks for your help, although I don't really understand how or why this happened, but it is working now.
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9457
Location: Arizona

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 6:04 am Reply with quote

I have had similar problems when I have had two nuke installations, one at the root of the web server and another in a subdomain. Sometimes clearing cookies is the only way that I can get in to one or the other.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©