Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
pmaryan
Regular
Regular


Joined: Oct 06, 2005
Posts: 76

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 7:58 pm Reply with quote

I had this one before on and old install, and I forgot what was done to fix it.

I can't post a message as GOD. I post message, and then it loads my page Only registered users can see links on this board! Get registered or login! to a blank page. When refresh it, my message hasnt posted on the front page, and it goes back to the normal administration page...
 
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 8:14 pm Reply with quote

Did you complete the install? It sounds like you might have missed the NSN Groups installation - it adds a group field to the message table, and if it isn't there, this could happen.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
pmaryan
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 10:51 pm Reply with quote

I skipped step four, as I host this on my own bandwidth on a slower server processor server and then went onto setup.php
 
kguske
PostPosted: Mon Nov 13, 2006 11:23 pm Reply with quote

I don't have an active installation running at the moment, but skipping step four may be the problem. What is the structure of your messages table?
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 6:56 am Reply with quote

I think in 2.02.02 NSN Groups was Step 2. Definitely post your structure of nuke_messages and also make certain all the files were FTP'd properly to your host.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
pmaryan
PostPosted: Tue Nov 14, 2006 12:43 pm Reply with quote

Quote:
make certain all the files were FTP'd properly to your host.

They should be, they went over my internal network Wink

and....I have no tables according to phpmyadmin in nuke_messages. (This is assuming there should be something within nuke_messages, rather than showing 0) How do I populate this, without putting in all the IP2Country stuff, which will slow down my older machine....

Or rather, where in the script, can I rip it from and run it in phpmyadmin to populate it.
 
pmaryan
PostPosted: Tue Nov 14, 2006 11:28 pm Reply with quote

Okie dokie, so I figured it out. Here's the solution.

0 stood for no records within that database- (I'm still learning) The structure was a bit off. I noticed a glaring red link within the structure view of nuke_messages, that said optimize, so I chose it, and boom, everything works.

Thanks for the help.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©