Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
malrock1
Hangin' Around


Joined: Nov 04, 2006
Posts: 47
Location: Wanaka New Zealand

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 4:34 pm Reply with quote

hi all,

I have an error in my userinfo block - I downloaded the ravenphp script (of course) and uploaded it to the root directory
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

doesn't seem to show who is online and some images are not shown - any suggestions as to why this might be?
 
View user's profile Send private message
gregexp
The Mouse Is Extension Of Arm


Joined: Feb 21, 2006
Posts: 1497
Location: In front of a screen....HELP! lol

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 4:44 pm Reply with quote

Raven php script?
Im not vry familiar with Raven's user info block, So Ill start by saying that you need to fix the language files to include the correct definitions.

_________________
For those who stand shall NEVER fall and those who fall shall RISE once more!! 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
st247
New Member
New Member


Joined: Apr 19, 2006
Posts: 19

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 4:44 pm Reply with quote

I see _YOURIP and · _PASSWORDLOST, don't know if this is what you're talking about ?
Anyway, when you see those kind of things, it means you're missing some things in your language files.
You will find a language directory in the extracted download. It contains a text file. You'll have to copy what's in there and paste it in your languages\lang-english.php file.
 
View user's profile Send private message
malrock1
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 4:48 pm Reply with quote

cheers for that

I'll get on that now - it's also not actually showing who is online / etc etc. I'll fix the language file and then check again

edited
************
fixed the language file but no info on who / how many people are online - proabably a DB problem but I'm not sure why?

***************
 
malrock1
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 5:45 pm Reply with quote

SOLVED

I didn't have my nuke_sessions in my DB .....

Looked at an old copy of my DB and found the table. Needed to set the version to be mysql40 to make it insert though so ended up installing a new DB on my test server and exported the table dates as mysql40 - then ran the query on my server ..

works fine now Smile

the funny thing is that on previous updates of the DB I never exported/imported as mysql40 - every other table was fine except for sessions ......
 
gregexp
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:20 pm Reply with quote

Glad to see you have this fixed, and thanks for the information, I bet that will lead to other issues and something well need to look at in the future.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©