Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
xenosaber
New Member
New Member


Joined: Oct 11, 2006
Posts: 11
Location: Boston, MA

PostPosted: Wed Oct 11, 2006 2:20 pm Reply with quote

I did a lot of editing and customizing today and now I have a little problem. I modified the files needed to set auto registration for users without the e-mail. I got the mod from Only registered users can see links on this board! Get registered or login! But now when I try to logout of my user I get a blank screen going to: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
If I try from the forums panel I get: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
When I try from another computer I get no user and when I try to Register: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Nothing but blank screens.
I'm getting the feeling it has something to do with the:
/modules/Your_Account/index.php file?

Help.
 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Wed Oct 11, 2006 2:30 pm Reply with quote

Blank screens after modifying are using the result of a parsing error. If you try to load each file you modified directly, you should be able to find that error. Not sure about the other errors, but fixing the parsing might address the others, depending on where it is.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
xenosaber
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 7:47 pm Reply with quote

OK, I found it, there was an errant period in the $skip_act veriable entry in the finishNewUser function. I fixed that and now everything seems to be fine.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©