Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
waka
New Member
New Member


Joined: Aug 24, 2006
Posts: 21

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 9:36 am Reply with quote

Hi All

Running RavenNuke76 v2.02.02 Distro bog standard.

All the nessesary has been activated for sig's as I've looked at all the previous posts here re: sigs.

I go though profile in the forum and enter my sig [img]blablabla[/img]. I then go to my post and find this in place of my sig, "[img:70d7995463]blablalba[/img:70d7995463" without the quotes. My picture is at Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

Any ideas?

Cheers,

JC
[/url]
 
View user's profile Send private message
jaded
Theme Guru


Joined: Nov 01, 2003
Posts: 1006

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 10:51 am Reply with quote

your signiture contains too many charactors. This happened to be once before. If you put in too many, it will break the code.

_________________
Themes BB Skins Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Graphic Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Paranormal Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Ghost Stories & More Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
waka
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 1:43 pm Reply with quote

Hi Jaded

Thanks for the input, but I don't think this is the case. The character limit is default at 350. An this is one of the first things I check.

Any other ideas?

Regards,

JC
 
jaded
PostPosted: Thu Sep 21, 2006 1:48 pm Reply with quote

yes, remove all from your signiture in your forums profile. then put


blah blah blah test

as your signiture. See if you still have the same issue. Report the result. Then we will move on.
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Thu Sep 21, 2006 6:11 pm Reply with quote

If you have an extra long link, you may need to change the user_sig length in the users table

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
waka
PostPosted: Fri Sep 22, 2006 3:20 pm Reply with quote

Hi All

I've attached the sig to my account here that does not want to work at our site, too test it. If it does not work then here it is:

<start>

Your Brother,
Dave/Brad

I fear no man.

Listen! THE LORD ALMIGHTY IS MUSTERING AN ARMY FOR WAR! -Isaiah 13:4-5

Image

<end>

this is what shows once I've submitted it to the account on our site:

<start>

Your Brother,
Dave/Brad

I fear no man.

Listen! THE LORD ALMIGHTY IS MUSTERING AN ARMY FOR WAR! -Isaiah 13:4-5

[img:ef8a5efcfb]http://img.photobucket.com/albums/v492/Straight_A/StraightA3sig.png[/img:ef8a5efcfb

<end>

Cheers,

JC
 
waka
PostPosted: Fri Sep 22, 2006 3:24 pm Reply with quote

Hi

I forgot to select "allow signature". Here we go again.

Cheers,

JC
 
waka
PostPosted: Fri Sep 22, 2006 3:26 pm Reply with quote

mmmmm

Seems you have "Allow signatures" deselected at the config level.

Anyway you get the picture above.

Any ideas.

Cheers,

JC
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 5:44 pm Reply with quote

I note the image has a png extension - is this allowed on your site in the forum settings?
 
View user's profile Send private message Send e-mail
waka
PostPosted: Fri Sep 22, 2006 11:22 pm Reply with quote

Hi Guardian2003

Thanks for the input. I didn't now there was a setting to allow or disallow .png images. Could you be more specific of where it is please?

Regards,

JC
 
Guardian2003
PostPosted: Fri Sep 22, 2006 11:40 pm Reply with quote

Hmm, I was sure there was a setting - I may have got confused with an add-on I have ised in the past.
I apologise for the confusion.
Out of curiosity though, have you tried it with a gif image?
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©