Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks
Author Message
shotokan
Worker
Worker


Joined: Aug 27, 2006
Posts: 172

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 7:47 pm Reply with quote

I've download and installd the user info block and followed all the instructions on the install file.

the problem i am having is that my nuke is located at Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and when i activated the block on the admin panel every time i try to access my nuke site at Only registered users can see links on this board! Get registered or login! it would go to Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and ignore the /v3 part. No matter what i do and i had to inactivate the block them everything went to normal.

What is causing it and how can i fix.
Thanks,
 
View user's profile Send private message
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Mon Sep 11, 2006 4:37 am Reply with quote

is your site url set in main config ?
Like.www.mysite.com/v3
 
View user's profile Send private message
shotokan
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 7:53 am Reply with quote

hitwalker wrote:
is your site url set in main config ?
Like.www.mysite.com/v3


Below is my config.php on the root directory Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

$dbhost = "localhost";
$dbuname = "******";
$dbpass = "******";
$dbname = "nuke";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "";
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = "";

Is somethig wrong? Where should i specify the address like you said?
 
hitwalker
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 7:55 am Reply with quote

no..
i mean your administration panel !
/admin.php !
 
shotokan
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 8:47 am Reply with quote

Yes it is and it keeps redirecting to the main root at Only registered users can see links on this board! Get registered or login! instead Only registered users can see links on this board! Get registered or login! and if i just deactivate the block everything goes back to normal.

Something is missing a setup or something else.
 
hitwalker
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 8:52 am Reply with quote

whitch block are you using ?
From where?
or standard ?
 
shotokan
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 9:01 am Reply with quote

I am using the one I downloaded here Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
hitwalker
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 2:53 pm Reply with quote

what kind of nuke version / patch you use ?
 
shotokan
PostPosted: Mon Sep 11, 2006 8:47 pm Reply with quote

I got it sorted out. the problem was inside the block-user-info.php where it asked for the security level. If not using it would always redirect to the root directory.

I just set it to false and it worked.
Thanks
 
hitwalker
PostPosted: Tue Sep 12, 2006 12:40 am Reply with quote

nice.. Wink
 
shotokan
PostPosted: Fri Sep 15, 2006 6:59 am Reply with quote

The block now seems to be OK but I just realized one small issue. The two information about "new hits today" and "new hits yesterday" is not showing any information since i installed the block.

The part with shows "total views" is ok and showing the number of vitits since the site was impelented bu the other two mentioned is always blank. Is there anything to change?

Thanks,
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Blocks

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©