Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Fixes - Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
howard
Hangin' Around


Joined: Aug 23, 2006
Posts: 32

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 9:15 am Reply with quote

Edited by Admin: Be sure to review the fix later down in the thread


Hey all-
I've got a couple blocks on my site that I change the information on fairly frequently. Ever since moving to RN76 v2.02, everytime I edit a block, it shifts to a different location. It also will make other blocks shift out of the order I set them to. Anybody experiences this before, or does anybody understand what I'm talking about?

Thanks
 
View user's profile Send private message
FireATST
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Jun 12, 2004
Posts: 637
Location: Ohio

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 9:48 am Reply with quote

Yes I understand. It has happened to me before even in basic nuke. The only thing I do is when you edit make sure it is on the correct side you want it to be. By default it looks like the side is set to left on mine, so if I edit a right block I need to make sure it is set to right before saving. Even the order of blocks has changed on me in basic nuke before, but most of the time it doesn't when I make a change to the block. Don't know for sure why, because it has happened to me so rarely that I haven't looked at it closer.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
howard
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 9:55 am Reply with quote

It didnt do this in 7.8, so perhaps this was changed at some point? Anybody know anything about this?
 
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:12 am Reply with quote

Can you repeat it? That will help us figure out how to address it.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
howard
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:15 am Reply with quote

Yes. this is a recurring issue.
 
kguske
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:29 am Reply with quote

Right, but can you force it to happen by following specific steps, or does it happen every time you modify a block? What kind of block are you modifying when this occurs (RSS, HTML, block-xxx.php)?
 
howard
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:32 am Reply with quote

oooohhhh

These are all HTML blocks. When I edit one on the left, it drops to the bottom and ALL the other blocks on the left get out of order. If I edit one in the center or right, then they shift to the left and all the ones on the left get mixed up again.

I recently downgraded from 7.8 to RN76 and when I edited blocks, no matter their location in 7.8, they stayed in the same place.

This is an issue for me b/c these blocks get changed on a very frequent basis....daily, sometimes more than once a day.

Heres the site: Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
kguske
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:39 am Reply with quote

Very strange indeed. Just to clarify, are you using WYSIWYG? It shouldn't have any impact on this issue, but it helps to know all the facts...
 
howard
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:41 am Reply with quote

yes I am.

I believe I had this issue before and after uploading the wysiwig files.
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Tue Aug 29, 2006 12:22 am Reply with quote

Actually, this has already been fixed in 2.10.00. I believe it was addressed in the forums, but cannot find it, so here is the fix.

I am not able to connect to our code repository from work. If one of the other RavenNuke Team members can take a look at a change that Guardian made to admin/modules/blocks.php regarding around April 17th and could post the solution, it would be much appreciated.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
howard
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 8:29 am Reply with quote

ya'll rock my world!
 
montego
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 11:09 am Reply with quote

Well, this is really an odd one. I am seeing the right fix was done in 2.02.02, both in the WYSIWYG as well as the non-WYSIWYG version of admin/modules/blocks.php. Please make sure you upload what was provided in the 2.02.02 FULL distribution as this should already be fixed. (Was this an upgrade, by chance, from a prior RavenNuke version? If so, which version were you on prior?)

If this does not work, post the code in your version of the file referenced above, but ONLY lines 510 to 550 (don't need any more than that).
 
howard
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 11:18 am Reply with quote

its from RN76 wysiwig...or at least it should be.

heres the code:

Code:
if ($blockfile == $blockslist[$i]) { echo "selected"; }

      echo ">$bl</option>\n";
       }
   }
   echo "</select>&nbsp;&nbsp;<font class=\"tiny\">"._FILEINCLUDE."</font></td></tr>";
    } else {
   if ($url != "") {
       echo "<tr><td>"._RSSFILE.":</td><td><input type=\"text\" name=\"url\" size=\"30\" maxlength=\"200\" value=\"$url\">&nbsp;&nbsp;<font class=\"tiny\">"._ONLYHEADLINES."</font></td></tr>";
   } else {
       echo "<tr><td>"._CONTENT.":</td><td>";
#       <textarea name=\"content\" cols=\"50\" rows=\"10\">$content</textarea>
      wysiwyg_textarea("content", "$content", "PHPNukeAdmin", "50", "10");
      echo "</td></tr>";
   }
    }
    $oldposition = $bposition;
    echo "<input type=\"hidden\" name=\"oldposition\" value=\"$oldposition\">";
    $sel1 = $sel2 = $sel3 = $sel4 = $sel5 = "";
    if ($view == 0) {
   $sel1 = "selected";
    } elseif ($view == 1) {
   $sel2 = "selected";
    } elseif ($view == 2) {
   $sel3 = "selected";
    } elseif ($view == 3) {
   $sel4 = "selected";
    } elseif ($view > 3) {
   $sel5 = "selected";
    }
    echo "<tr><td>"._POSITION.":</td><td><select name=\"bposition\">"
   ."<option name=\"bposition\" value=\"l\" $sel1>"._LEFT."</option>"
   ."<option name=\"bposition\" value=\"c\" $sel2>"._CENTERUP."</option>"
   ."<option name=\"bposition\" value=\"d\" $sel4>"._CENTERDOWN."</option>"
   ."<option name=\"bposition\" value=\"r\" $sel3>"._RIGHT."</option></select></td></tr>";
    if ($multilingual == 1) {
   echo "<tr><td>"._LANGUAGE.":</td><td>"
       ."<select name=\"blanguage\">";
   $handle=opendir('language');
   while ($file = readdir($handle)) {
       if (preg_match("/^lang\-(.+)\.php/", $file, $matches)) {
           $langFound = $matches[1];
 
montego
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 11:41 am Reply with quote

I am all screwed up! This was not fixed in 2.02.02 that I can tell, but I was unable to find it in the files that I had. I checked 2.10.00 again and found the fix. Trying doing this:

=== OPEN FILE ===

admin/modules/blocks.php

=== FIND CODE (you can see it actually in your post above) ===

Code:
    $sel1 = $sel2 = $sel3 = $sel4 = $sel5 = ""; 

    if ($view == 0) {
   $sel1 = "selected";
    } elseif ($view == 1) {
   $sel2 = "selected";
    } elseif ($view == 2) {
   $sel3 = "selected";
    } elseif ($view == 3) {
   $sel4 = "selected";
   } elseif ($view > 3) {
      $sel5 = "selected";
    }


=== REPLACE WITH ===

Code:
    $sel1 = $sel2 = $sel3 = $sel4 = ""; 

    if ($bposition == "l") {
   $sel1 = "selected";
    } elseif ($bposition == "c") {
   $sel2 = "selected";
    } elseif ($bposition == "r") {
   $sel3 = "selected";
    } elseif ($bposition == "d") {
   $sel4 = "selected";
    }


Be careful to replace the entire code and don't leave any extra or missing closing "}". Wink
 
howard
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 12:04 pm Reply with quote

ok...when I posted the code, it replaced the second l of sell with a 1. What should it be...an L or a 1?
 
howard
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 12:13 pm Reply with quote

ohhh
nevermind....dreamweaver displays a 1 and a lowecase l the exact same.
 
howard
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 12:57 pm Reply with quote

It works GREAT! Thanks so much montego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
montego
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 4:27 pm Reply with quote

RavensScripts
 
montego
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 4:29 pm Reply with quote

BTW, I have moved this to the "Post-Fixes" forum and made it a Sticky.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Fixes - Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©