Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff
Author Message
viper155
Regular
Regular


Joined: Feb 18, 2006
Posts: 99

PostPosted: Fri Jun 23, 2006 6:42 am Reply with quote

Ok im gonna use this one topic to try and get all my webpage problems out of the way.

1st ill start out with my admin block. Months ago I was hacked and found this site and since have never been hacked again thanks to ravens nuke distro.

The hacker changed my admin info ABOVE the waiting content block and put in some kind of hacked text but I was never able to figure out how to get it back to normal. Here is a picture of how it currently looks.

Image



2nd issue.

Ive downloaded a module called Video_Stream and the section under the video is suppose to display comments a user has left. Here I have TWO sites using the same theme and as you will be able to see the comments box shows on one of my sites but not my other.

The site that doesnt show the comments box is also the same site that when trying to use the nukeseo module nothing would show up in the module part of it. (dynamic sitemap part)


Site number 1 that is working correctly with the comments box

Image

Site number 2 that isnt showing the comments box

Image


I would be forever greatfull if the fine people at this site could try and help me out with my current issues.

Thanks.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Fri Jun 23, 2006 10:24 am Reply with quote

Delete the admin block, and add it back by selecting a block file. The attacker used SQL to remove the block file and set the block HTML.

Regarding the no comments and nukeSEO, I'd suggest comparing the sites with a great tool like BeyondCompare to see what differences there are among the files. You might also wish to compare at the databases, but I'd start with the files.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
viper155
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 1:48 am Reply with quote

I installed a fresh raven nuke distro in a sub directory with a new database and the Video_Stream module still isnt showing the comments on this fresh install.

My guess is that its something in conflict with the files that come with the raven nuke package.

(just a guess)
 
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6793
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Sat Jun 24, 2006 8:41 am Reply with quote

More likely the fact that Raven Nuke doesn't like code that is too sloppy.
viper155 was your other problem resolved re admin block?

Where can I d/l this Video_Stream module?
I know kguske is helping you with this but I just want to try it on my own server to see what happens.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
viper155
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 1:22 pm Reply with quote

You can download the video stream module from Only registered users can see links on this board! Get registered or login!

The actual site of the module is Only registered users can see links on this board! Get registered or login! but its not sending out a activation link.

My admin block/waiting content is still not back to normal. I had to delete the admin block through mysql bc it wouldnt let me delete it in the admin.php block part. I then went in and looked at the raven nuke sql file and saw where it was inserting Admin and I copied that code and made a block out of it but its not showing the waiting content part of it.. (confused)
 
Guardian2003
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 3:21 pm Reply with quote

Sorry I cannot use ourscripts.net due to my anti virus software blocking the site.
 
viper155
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 4:11 pm Reply with quote

Ok I put the zip on my host so you can download it. Check Pm
 
viper155
PostPosted: Tue Jun 27, 2006 2:16 pm Reply with quote

kguske wrote:
Delete the admin block, and add it back by selecting a block file. The attacker used SQL to remove the block file and set the block HTML.


I dont have a block file that has to do with the waiting content ect.. I had to remove this admin block through mysql bc it was set as *type: System*

Now I cant get the waiting content,news part back.

Im now missing this lol



Image
 
jaded
Theme Guru


Joined: Nov 01, 2003
Posts: 1006

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 2:40 pm Reply with quote

you need to go into your Only registered users can see links on this board! Get registered or login! delete out that block Admin or whatever it is called exactly from your blocks folder. Then reupload the one from ravens distro. Then go to your sites admin and add the block back as a normal block.

_________________
Themes BB Skins Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Graphic Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Paranormal Tees Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Ghost Stories & More Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
viper155
PostPosted: Tue Jun 27, 2006 4:13 pm Reply with quote

Thats the thing, I removed the block u are seeing above from the blocks table in sql bc i couldnt remove it in the phpnuke/admin blocks part. The prob Im having is I do not have or see a block.php file in my blocks folder that would be what we are talking about.

Even in the raven distro I do not see a block in the folder that would be for waiting content. Perhaps you do?
 
Tao_Man
Involved
Involved


Joined: Jul 15, 2004
Posts: 252
Location: OKC, OK

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 5:11 pm Reply with quote

I have a problem sort of like viper155,

Mine is not from hacking but I would like to know where the code that generates the admin block is.

There is not a block-Admin.php or block-Waiting_Content.php both of those blocks are created on the fly so to speak. I found the code for waiting content in admin.php I think, but I was never to pin down where the admin block was comming from.

_________________
------------------------------------------
To strive, to seek, to find, but not to yield!
I don't know Kara-te but I do know cra-zy, and I WILL use it! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 8:52 pm Reply with quote

Although I am not where I can quickly check, I think it is either stored in the database as an special block or produced in mainfile.php somewhere.... sorry, the mind is a bit fuzzy today.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Tao_Man
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:33 am Reply with quote

I never thought to look in the databas for it, but sure enuff it is there... I spent hours looking for that, I migrated my site to a new server and insted of getting "." bullits in the munu I was getting "?".

Don't know for sure but the sql file uses <strong><big>· maybe that should be <strong><big>&middot
 
Tao_Man
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 9:55 am Reply with quote

viper155,

if you deleted block from the sql table did you add it back??

Code:
INSERT INTO `nuke_blocks` VALUES (NULL, 'admin', 'Administration', '<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php">Administration</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=adminStory">NEW Story</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=create">Change Survey</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=content">Content</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=logout">Logout</a>', '', 'l', 2, 1, 0, '985591188', '', '', 2, '0', 'd', 0);
 
viper155
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 2:25 pm Reply with quote

when i put that in i get this error

1136 - Column count doesn't match value count at row 1
 
montego
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 6:53 am Reply with quote

viper155, do you, by chance, have NSN Groups installed or are using RavenNuke76 2.x or above (which has it pre-installed)? If so, try this one instead:

Code:


INSERT INTO `nuke_blocks` VALUES (2, 'admin', 'Administration', '<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php">Administration</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=adminStory">NEW Story</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=create">Change Survey</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=content">Content</a><br>\r\n<strong><big>·</big></strong> <a href="admin.php?op=logout">Logout</a>', '', 'l', 2, 1, 0, '985591188', '', '', 2, '', '0', 'd', 0);
 
viper155
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 11:00 am Reply with quote

That worked perfectly Montego! Smile

Thanks.
 
montego
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 3:07 pm Reply with quote

Excellent to hear! You are welcome.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> General/Other Stuff

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©