Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
telnethacker
Hangin' Around


Joined: Jun 21, 2006
Posts: 37
Location: Chicago, IL

PostPosted: Sat Jun 24, 2006 2:38 pm Reply with quote

I was installing the Site Info Block which came from Ravens website in downloads, its the same Site Info block that this site uses; I followed the install direction, however the block is messed up when it is activated, here is a Screen shoot of how it looks - Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - Please let me know what I need to do to fix this problem.

_________________
You can never, have to much security... Vist my Security Website at Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Sat Jun 24, 2006 4:35 pm Reply with quote

You have not followed the instructions completely - I think. 9 times out of 10, whenever you see page "labels" that look something like this: _IAMASCREENLABEL_FORLOCALIZATION it means you have not copied the language defines into the right files.

Review the instructions thoroughly and make sure you followed every step correctly. This works. I use it on all my sites....

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
telnethacker
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 4:47 pm Reply with quote

Quote:

You have not followed the instructions completely - I think. 9 times out of 10, whenever you see page "labels" that look something like this: _IAMASCREENLABEL_FORLOCALIZATION it means you have not copied the language defines into the right files.

Review the instructions thoroughly and make sure you followed every step correctly. This works. I use it on all my sites....


Ok, I read, And I Fixed the labels, however my Security Code is not showing up, how do I fix that?
 
jakec
Site Admin


Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Jun 25, 2006 6:42 am Reply with quote

Is it not showing at all, or are you getting a red X?
Presumably you've got the security code turned on in the config.php file?
 
View user's profile Send private message
montego
PostPosted: Sun Jun 25, 2006 8:05 am Reply with quote

telnethacker, I was pretty sure I had addressed this before. Just found it here:
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©