Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro
Author Message
ghosteth
New Member
New Member


Joined: Apr 28, 2006
Posts: 2

PostPosted: Tue May 09, 2006 1:33 pm Reply with quote

When a user registers for the account the row is put into the nuke_users_temp table. When they click on the link to activate it says the account has been activated. but when i look in the nuke_users table there is only the anon account listed.

when creating an account through the admin panel it just takes me to a blank page. and the row is not created.

I have looked for errors in logs from apache/mysql and neither have anything

I have tried reinsalling nuke again, dropping the schema and making a new one, dropping tables and recreating, and still to no avail.

I am using php5, apache 2.2 and/or 1.3(ive tried both), and mysql 5

everything else seems to work fine.
 
View user's profile Send private message
ghosteth
PostPosted: Tue May 09, 2006 2:25 pm Reply with quote

I have fixed the problem by reverting back to MySQL 4.1.

I'm not sure if you would want to look into it raven but if you do figure out why user creation wont work with MySQL5 please let me know.
 
kguske
Site Admin


Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6383

PostPosted: Tue May 09, 2006 4:01 pm Reply with quote

Interesting. We'll need to keep that in mind for the future.

_________________
I google, therefore I exist...
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9453
Location: Arizona

PostPosted: Tue May 09, 2006 9:28 pm Reply with quote

Yes, mySQL 5.x is a known issue for nuke, not necessarily RavenNuke76 specifically. I know that we will be moving towards PHP5 at some point, but not sure on the db side.

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
spcdata
Regular
Regular


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 81
Location: Sweden

PostPosted: Tue May 09, 2006 9:36 pm Reply with quote

ghosteth wrote:
When a user registers for the account the row is put into the nuke_users_temp table. When they click on the link to activate it says the account has been activated. but when i look in the nuke_users table there is only the anon account listed.

when creating an account through the admin panel it just takes me to a blank page. and the row is not created.

I have looked for errors in logs from apache/mysql and neither have anything

I have tried reinsalling nuke again, dropping the schema and making a new one, dropping tables and recreating, and still to no avail.

I am using php5, apache 2.2 and/or 1.3(ive tried both), and mysql 5

everything else seems to work fine.


Hi!
When configure the mysql 5 server uncomment "Enable Strict Mode" that worked for me.

My site runs with:
apache_2.2.2
mysql-5.0.21
php-5.1.4...
and i have not found any problems yet...

_________________
/spcdata 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.02.02 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©