Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
zerokooll
Worker
Worker


Joined: Feb 01, 2006
Posts: 129

PostPosted: Thu Mar 09, 2006 2:12 am Reply with quote

i did step by step everything to install ur pack 2.2 but i dont know why everything just went blank like i cant access the nuke.. Sad ran the edit for SQL and setup.php and then nothing... :S what can i do!!!
 
View user's profile Send private message
FireATST
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Jun 12, 2004
Posts: 637
Location: Ohio

PostPosted: Thu Mar 09, 2006 5:01 am Reply with quote

What version are you updating from when this happened? Is it the 1.* version to 2.2 or from the 2.0 to the 2.2? Have you done the file edits in the readme.txt that is located in the PatchLevel3.1_Docs?
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9457
Location: Arizona

PostPosted: Thu Mar 09, 2006 5:44 am Reply with quote

zerokooll, was this a clean install, or did you upgrade from a previous nuke installation? If this is a clean install, please make sure that all your files were uploaded. I would try to FTP them again (and with a good FTP tool such as FileZilla -- free -- or WS_FTP -- not free).

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
zerokooll
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 6:53 am Reply with quote

yes this was a clean install i use cuteftp and i checked already all the files and are there i also cleaned my SQL 2 times and did the SQl instalation and nothing still like that.. thats why i think is weird and came to look for help.. i have already installed the pack 1.5 in other site of mine and upgraded it to 2.2 and it works great now but this new install i did for other website is just not going thru i dont know why. Sad any ideas?
 
guidyy
Worker
Worker


Joined: Nov 22, 2004
Posts: 208
Location: Italy

PostPosted: Thu Mar 09, 2006 7:05 am Reply with quote

I'd check the config.php for the correct database name, database username and password...

Guido
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
montego
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 7:32 am Reply with quote

Quote:

ran the edit for SQL and setup.php and then nothing


Did you receive any error messages when you did the INSTALLATION/installSQL.php or with INSTALLATION/setup.php? Or, did these steps give you "success" type messages?
 
zerokooll
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 11:22 am Reply with quote

yes i got the message saying that eveything is done correctly and i can continue with the configuration of the site.. but notin.. :S
 
montego
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 10:30 pm Reply with quote

From the time you completed the setup.php step until you got the white page, what did you do... step-by-step please, if you can recall.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©