Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
blith
Client


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 977

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 3:45 pm Reply with quote

the members linked avatars are not showing up. this is the only thing I can see is not working. I inserted all the data into the tables and it went fine but the offsite avatars are not showing up. A person's sig img is showing but not avatars. Can any1 help? Thank you
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
blith
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 3:57 pm Reply with quote

nevermind... I needed to turn it on in the config... HA HA HA
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©