Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> GT - Raven's RavenNuke(tm) v2.x Distro
Author Message
sting
Involved
Involved


Joined: Sep 23, 2003
Posts: 456
Location: Somewhere out there...

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 12:23 pm Reply with quote

Is there something special that one must do to make sure a home grown admin module is populated the first time you upload it and subsequent times after that?

Strange question? Read on.

I have been working on a few versions of a utility I am about to release - from deleting to updating to installing, each time I would install it, it would not show up in the Administration panel until I had hit "Modules" and let the entire module list re-populate.

Any ideas as to why?

-sting
 
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 1:39 pm Reply with quote

sting, hhhmmmm, now this is becomming a common theme. I am seeing this in other forum posts and was always pointing to the module not being inserted into nuke_modules because of the extra NSN Groups field "views". But, I thought this was related to folks doing upgrades and / or installing NSN Groups and not getting admin/modules/modules.php down right.

I think we may have a bigger issue to look into...

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6792
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:40 pm Reply with quote

sting - For clarification as I'm now confused (easily done) you are saying that once upon a time, in a galaxy far away.......
When you installed a new module and went to the main nuke admin, you normally saw the new module listed in the core nuke main menu block (usually under 'inactive modules') but now they do not appear until you have selected 'Modules' from the admin menu?

I couldnt swear an oath to it but I'm fairly positive, you are right - something has changed! I'm fairly positive that new modules appeared in the main menu block (blocks-modules.php) almost immediately without having to actually forcing a re-population of the list by firing the admin/modules/modules.php by accessing /admin.php?op=modules

This also works with un-installing modules - seems you have to force a re-population of the list before the menu clears.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
montego
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:44 pm Reply with quote

Actually, not quite right Guardian. I believe sting is not seeing the Admin icon show up in the ACP until after he goes into the Modules admin and then back out. Others have been complaining about that here as well. We've got some digging to do...
 
Guardian2003
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:51 pm Reply with quote

Apologies, I must be over worked or didnt read his post correctly.
By default, I have the 'show admin icons' option turned off on all my sites which might explain why I hadnt noticed this before - time for some more experimenting I think.
 
sting
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:15 pm Reply with quote

Sigh. I usually prefer to have an answer when I post a bug... grrr.

-sting
 
montego
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:47 pm Reply with quote

sting, sorry. This has only recently surfaced and have not had time to look into it...
 
evaders99
Former Moderator in Good Standing


Joined: Apr 30, 2004
Posts: 3221

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 8:38 am Reply with quote

This isn't a bug. Code was removed from the Patched files for the modules block to speed things up

_________________
- Only registered users can see links on this board! Get registered or login! -

Need help? Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
sting
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 8:52 am Reply with quote

Code:


This isn't a bug. Code was removed from the Patched files for the modules block to speed things up



Okay - but the idea behind the modular capability of nuke was to install the thing into the directory and have it work...

As long as the final install step in all of the readme's now becomes "go to admin, modules, then refresh", I suppose that works for me. . .

-sting
 
montego
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 7:17 pm Reply with quote

evaders99, ughhh. That is disappointing to hear, but thanks for letting us know.
 
evaders99
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 8:35 pm Reply with quote

Well I didn't make that decision. I didn't handle the optimizations in the Patched files, just the bug fixes. Smile

(Personally I don't care so much, a few more queries on my site aren't going to hurt anyway)
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> GT - Raven's RavenNuke(tm) v2.x Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©