Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> How To's
Author Message
ring_c
Involved
Involved


Joined: Dec 28, 2003
Posts: 276
Location: Israel

PostPosted: Mon Jan 30, 2006 7:55 am Reply with quote

I'm using PhpNuke 6.07 with PhpBB 2.0.6 with an improved BBCode, which let's you also add links as clips (asx, mpg, etc..) so they could be shown in the message posted.

The problem is, the clips are auto ran. This causes a page with several clips, to run simultanuasly. Would appreciate to know how I can make those clips start play only by the user's click on the play button.

TIA!
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9449
Location: Arizona

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:18 am Reply with quote

ring_c, not familiar with "improved BBCode". I would ask the author of that add-on(?)/hack(?). It sounds like that is the behaviour the author intended. What happens when you use the standard URL bbcode with these links?

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
hitwalker
Sells PC To Pay For Divorce


Joined:
Posts: 5661

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 8:24 am Reply with quote

well its probably using the codes mentioned here. Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
it will help you solving it...
 
View user's profile Send private message
montego
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 8:31 am Reply with quote

hitwalker, very nice! Thanks!
 
hitwalker
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 8:37 am Reply with quote

or this one.. Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Yeah i have 2.. dont ask me why.. Embarassed
 
ring_c
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 5:56 am Reply with quote

Thanks a lot, hitwalker, your second linke gave me the clue.
here's how I solved it:

[OPEN]
\themes\YOURTHEME\forums\bbcode.tpl

[FIND, line 99 in my case]
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/windows95/downloads/contents/wurecommended/s_wufeatured/mediaplayer/default.asp"
src="{URL}" name=MediaPlayer2 showcontrols=1 showdisplay=0 showstatusbar=1 autosize=1 visible=1 animationatstart=0 transparentatstart=0 loop=0 height=70 width=300>

[FIND, in that paragraph]
transparentatstart=1

[CHANGE TO]
transparentatstart=0
 
hitwalker
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 8:53 am Reply with quote

glad it worked...
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> How To's

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©