Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help
Author Message
spacy
Hangin' Around


Joined: Oct 25, 2005
Posts: 46
Location: Hamburg/Germany

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 1:10 pm Reply with quote

Hi,

i have a problem with the admin.php. When i point any browser to it i get a blank page. In the config.php i already changed $display_errors = true; but nothing changed.

The problem occured after uploading a backup of the side. Even when i delete the whole side and upload the backup once again nothing changed, i still get no access to the adminmenue.

What can i do?


Thanks a lot,
spacy
 
View user's profile Send private message
spacy
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 3:34 pm Reply with quote

Problem ist gone, i uploaded the pack from an other computer. I can't explain what happend but i'm satisfied Laughing
 
montego
Site Admin


Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9456
Location: Arizona

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:27 pm Reply with quote

spacy, thank you so much for taking the time to come back here and let us know. Great to hear your problem is no longer!

Groovy

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Post Installation Help

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©