Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
MaxVolume
New Member
New Member


Joined: Jan 10, 2006
Posts: 2

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 7:48 pm Reply with quote

Hi there.

I decided to try out your most recent distro on Jan.10th (version 2.02), and successfully went through the table installation installSQL.php, and then the setup.php within the INSTALLATION folder. Once I go to the index.php page after doing the setup.php page, all I get is a blank page/site.

Is this a known problem, and do you have any suggestions for me to fix this issue? I have deleted the INSTALLATION folder as directed after the first steps were all completed successfully.

Thanks for your help.
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 9:41 pm Reply with quote

There are no known problems and I just verified that the install works. Check your error log. Set $display_errors=true; in config.php. Something has gone wrong during your install and/or Only registered users can see links on this board! Get registered or login!
 
View user's profile Send private message
MaxVolume
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 10:33 pm Reply with quote

ok, thanks. I have done what you ask, and the site still shows up as a blank page.

I have tried re-installing from scratch several times, but same results each time??? I use Filezilla to transfer via FTP and have it set to auto for transfer type. The regular distro of PHPNuke installs fine, so I am not sure where the booboo is happening, since the "display errors" options isn't telling me anything.

Any other tips?
 
Raven
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 10:36 pm Reply with quote

Have you checked your server error log? What server are you installing on? You should be transfering all php files as binary.
 
FishinKev
New Member
New Member


Joined: May 11, 2005
Posts: 15
Location: Northern Ontario, Canada

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 9:53 am Reply with quote

Did you delete any of the themes? I did for a faster install and after it was blank.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
hinksta
Worker
Worker


Joined: Dec 23, 2005
Posts: 226
Location: UK

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:20 am Reply with quote

The default theme in Raven's RavenNuke76 v2.x Distro is fisubice.
If you didn't upload it, that could be your problem
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guardian2003
Site Admin


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 6792
Location: Ha Noi, Viet Nam

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:20 am Reply with quote

If you did not upload the fisubice theme then this would result in a blank page as this was the default theme.
 
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©