Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro
Author Message
FireATST
RavenNuke(tm) Development Team


Joined: Jun 12, 2004
Posts: 637
Location: Ohio

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 2:51 pm Reply with quote

Had time to play more with this today, and when I went into the admin page and clicked on forums to start setting them up, this is the error message I received:

phpBB : Critical Error

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 414
File : functions.php

Didn't have this problem with the 1.* version. This is a clean install on a test site with its own DB.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
FireATST
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 3:23 pm Reply with quote

All other links in the admin area seem to work ok. Just the forums link.
 
Doulos
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Jun 06, 2005
Posts: 623

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 3:26 pm Reply with quote

Didn't have that problem myself. Install went incredibly smooth and everything works flawlessly (so far). Thanks a bunch Raven.
 
View user's profile Send private message
Raven
Site Admin/Owner


Joined: Aug 27, 2002
Posts: 17077

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 4:06 pm Reply with quote

Make sure that you have modules/Forums/templates/subSilver/subSilver.cfg
 
View user's profile Send private message
FireATST
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 5:38 pm Reply with quote

YOU ARE THE MAN!!! For some reason when I ftp'd the files up, it didn't go. Maybe I just missed it. Thanks Raven. I better check all the other files while I'm at it.... Embarassed
 
CurtisH
Life Cycles Becoming CPU Cycles


Joined: Mar 15, 2004
Posts: 638
Location: West Branch, MI

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 9:21 am Reply with quote

I used to have that problem frequently when I used WS_FTP. I switched to Filezilla and haven't had that problem since. Smile

_________________
Those who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night. ~Poe 
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
hinksta
Worker
Worker


Joined: Dec 23, 2005
Posts: 226
Location: UK

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:12 am Reply with quote

CurtisH wrote:
I used to have that problem frequently when I used WS_FTP. Smile


same here, I use dreamweaver for uploads
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Raven
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:15 am Reply with quote

Just my $.02, I have never experienced that problem with WsFTP except in rare instances where the ftp connection was dropped and I didn't have auto start turned on.
 
Display posts from previous:       
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Raven's RavenNuke(tm) v2.00.00 - v2.02.00 Distro

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©